Kırşehir´de, keşif yaptıkları eve bir hafa sonra gelerek ziynet ve değerli eşya çaldıkları ileri sürülen 4 kişiden 2´si tutuklandı.

 

KIRIKKALE PLAKALI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Kervansaray Mahallesinde ikametten hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Mahalle ve bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, 2 kadın ve 2 erkeğin Kırıkkale plakalı bir otomobil ile ikamet civarında bir hafta keşif yaptıklarını tespit etti.

 

KAMAN KAVŞAĞINDA ARACI DURDURDU

23 Nisan, Kırıkkale’de büyük bir coşkuyla kutlandı 23 Nisan, Kırıkkale’de büyük bir coşkuyla kutlandı

Ekipler, öğle saatlerinde ise ikametin bulunduğu caddeye aynı otomobille gelen 4 kişinin, misafir gibi apartmana girdikleri, evde kimsenin olmadığı sırada kapıyı kırarak içeri girdikleri belirlendi. Şüphelilerin kimliklerini tespit eden polis ekipleri, güvenlik ve MOBESE kameralarını inceleyerek Ankara-Kayseri kara yolu Kaman kavşağında aracı durdurdu.

 

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Otomobilde yapılan aramada, 11 çeyrek altın, 2 bilezik ve 1 pırlanta yüzük ele geçirildi. Gözaltına alınan  kadınlar B.K ve E.V. ile M.T ve K.T, Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.K ve E.V. tutuklandı, M.T ve K.T. adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. Haber Merkezi