KÜLTÜR 26.06.2015 11:18:16
KARDEŞLİK DUYGULARINI PEKİŞTİRİYORUZ

KARDEŞLİK DUYGULARINI PEKİŞTİRİYORUZ

Kırıkkale Valisi Ali Kolat Delice´de verilen iftar programına katıldı. Vali Kolat burada yaptığı konuşmada ilçede verilen iftarlara tekrar katılmaktan mutlu olduğunu bu tür organizasyonların kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyle

Delice Kaymakamlığı, Delice Belediyesi ve Delice İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen iftar programına Vali  Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat yanı sıra; İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İlçe Kaymakamı Muhammed Zennur Karasu, İl Müftüsü Bekir Gerek, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, ve vatandaşlar katıldı.İftar öncesinde; Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat , iftarın düzenlendiği alanda bulunan masalarını tek tek dolaşarak, vatandaşlara “Hayırlı Ramazanlar” diledi.

YEMEK DAĞITTI

Vali Kolat, iftar yemeğinin dağıtıldığı noktaları ziyaret ederek iftara katılan davetlilere iftara yemeğini kendisi dağıttı.İftar programında konuşan, İlçe Kaymakamı Muhammed Zennur Karasu ve Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, ilçedeki Ramazan ayına yönelik ilçedeki düzenlenen organizasyonlar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca iftar programına davetlilere katılımından dolayı teşekkür etti.

TEKRAR NASİP OLDU                   

Vali Ali Kolat yaptığı konuşmada: “ Bugün sizlerle olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Daha öncede ilçemize geldik, iftar programlarında beraber olduk. Bugün de tekrar nasip oldu ve sizinle beraberiz. Kaymakamlığımıza ve Belediyemize, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, vatandaşlarımıza, bugün bu güzel ortamı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamlar kaynaşmaya, kardeşlik duygularının pekişmesine, İslami duyguların gelişmesine çok ciddi manada katkı sağlıyor. Bu vesile ile ben Ramazanınızı tebrik ediyorum ve daha nice Ramazanlara huzur ve güven içerisinde ulaşmanızı temenni ediyorum” ifadesini kullandı.

DELİCE GELİŞEN BİR İLÇE

Vali Kolat ilçede yaşana sel olayına da değinerek “Malum 2 gün öncede ilçemizde de ciddi bir sel felaketi oldu. Bizler yakinen takip ettik.  Allah´a şükür can kaybı olmadı. Ama arazilerimizde kaybımız oldu. Bugün de; Bahşılı ilçemizde ve ilçemize bağlı Karaahmetli köyünde ve çevresinde ve il merkezimizde etkili olan sağanak yağışta bu mağduriyetleri yaşadık. İnşallah bundan sonra böyle acılar olmaz. Bu tür doğa olayları bütün mal varlığı ciddi anlamda tehdit ediyor.Delice ilçemiz gelecek açısından ümit veren bir ilçemiz. Gelişen bir ilçemiz. Yatırımlar yönünden de büyük önem verdiğimiz bir ilçemiz. İlçemizde bağcılığın çok daha ileri bir aşamaya ulaşmasını arzu ediyoruz. İlçemizde ayrıca kavun, karpuz üreticiliğin daha da gelişmesini istiyoruz. Gelirken karayolunda gördüğümüz sergilerin tamamının ilçemizde üretilmesini istiyoruz. Bu anlamda da hepimizin gayretleri var” ifadesini kullandı.

BERABER OLMAKTAN MUTLU OLUYORUZ

İlçemizde yatırımlarında devam ettiğini belirten Vali Kolat “ Yeni Kaymakamlık binamız son aşamaya geldi.  Yeni hizmet binası devreye girince, eski bina yıkılacak ve ilçemiz daha geniş bir meydana kavuşacak. İlçemize bir spor stadyumu yaptık. Ayrıca ilçemizde eğitim alanları olsun, yol çalışmaları olsun, alt yapı çalışmaları olsun hepsi hızla devam ediyor. Gerek bizler olarak gerekse Kaymakamlığımız, Belediyemiz, İl Genel Meclisi üyelerimiz, muhtarlarımız; sizin huzur ve güvenlik içerisinde daha rahat daha kaliteli bir hayatı idame ettirmeniz için çalışıyoruz. Allah hepimize kolaylıklar versin. Bu vesile ile tekrardan belirtmek istiyorum. Sizlerle beraber olmaktan büyük bir haz duyuyorum. İlksen Hanımefendi de buradalar. Biz burada sizinle büyük mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile de tekrar Ramazanınızı tebrik ediyoruz. Herkesi hayırlı iftarlar diliyorum. Allah kabul etsin ” dedi.  İftar sonrasın İl Müftüsü Bekir Gerek, İftar programına teşrif eden davetlilere teşekkür etti ve iftar duası yaptı.İftar sonrası Vali Kolat ve beraberindeki heyet, İlçe Müftülüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024