İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “Hacılar, Kırıkkale´de çok önemli bir yer. Siyasete de çok uzak değil. Siyasetin hep cefasını çekmiş, hiç sefasını sürememiş” dedi.

 

HACILAR´IN BAŞKANI NAİM TUNCEL

İYİ Parti Kırıkkale´de teşkilatlanmaya devam ediyor. Son olarak İYİ Parti Hacılar Belde Başkanlığı görevine Naim Tuncel getirildi. Başkan Naim Tuncel´in göreve gelmesi ile birlikte İYİ Partililerin katılımı ile Beldede teşkilat binası açıldı. Açılışta katılımcılara teşekkür eden İYİ Parti Hacılar Belde Başkanı Naim Tuncel, Hacılar için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

 

Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan oldu Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan oldu

HACILAR AYNI HACILAR

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Hacıların, Kırıkkale´de çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek, “Siyasete de çok uzak değil. Siyasetin hep cefasını çekmiş, hiç sefasını sürememiş. Hacılar siyasette hep bedel ödeyerek, şehit vermiş bir belde. Hacılara sık sık geliyoruz. Baktığımız zaman Hacılar aynı Hacılar. 30 yıl önce geldik değişen hiçbir şey yok. Belediye´nin imkanları çok iyi. Büyük ilçeler kadar gelir elde ediyor. Hacılar halkı ise hak ettiğini almıyor”

 

HACILAR İLÇE OLMALI

Hacıların belde değil ilçe olması gerektiğini söyleyen Başkan Altınışık, “Hacılar ilçe yapılmazsa, gelen siyasiler burayı belde olarak görürse bir gün Hacılar Kırıkkale sınırlarını eklenir ve belediyelikten çıkartılır. Onun için Hacıların biran önce ilçe olması gerekiyor. Hacılar ekonomik açıdan, nüfus açısından ilçe olmayı hak ediyor. Beldenize sahip çıkın. Beldenize gelen insanlardan şahsi değil ilçe olmak istediğinizi belirtin”

 

HACILAR´DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

‘Önümüzdeki ilk seçimlerde Hacılar´da birinci parti olmayı hedefliyoruz´ diyen Başkan Altınışık, “İlk yapılacak mahalli seçimlerde Hacılar´da Belediye Başkanlığını alacağız. Ben eski bir Belediye Başkanıyım. Belediye Başkanı gözünden baktığım zaman Hacılar ihmal edilmiş, unutulmuş, kendi haline terk edilmiş bir belde. Biz İYİ Parti teşkilatı olarak Hacılar´a şu sözü veriyoruz. Cenabı Allah bize nasip ettiği yıl Hacılar´ın ilçe olması için elimizden geleni yaparız. Biz her zaman sahadayız” dedi.

 

BAŞKAN KUZUCU BAŞARILAR DİLEDİ

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu ise İYİ Parti Hacılar Belde Başkanı Naim Tuncel´e yeni görevinde başarılar diledi. Yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı Altınışık, Merkez İlçe Başkanı Kuzucu, Hacılar Belde Başkanı Tuncel ve partililer esnaf ziyaretinde bulundu. Açılışa İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık´ın yanı sıra İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu, Kadın Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı ve Hacılar halkı katıldı. Haber: Kenan Kuzucu