GÜNCEL MESELELERİ DEĞERLENDİRDİ

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Teşkilat Başkanı Arap Osman Baran, Kadın Kolları Başkanı Betül Özdemir Eroğlu, İlçelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serpil Bakkal ve İl Sekreteri Mustafa Kadar gazetemiz imtiyaz sahipleri Sırrı Zengin ve Cengiz Selci, Ayrıntı Gazetesi imtiyaz sahibi İsmail Ünal ve Kırıkkale24 Haber Sitesi sahibi Ramazan Tosun´u ziyaret etti. Ziyarette gazetecilerin sorunlarını dinleyen Başkan Altınışık, güncel meseleleri değerlendirdi.

 

SAHALARDAN HİÇ AYRILMADIK

2018 seçimlerinin ardından sahalardan hiç çıkmayan ve hep sahalarda olan İl Başkanı Altınışık, Kırıkkale´de sık sık ziyaretler yaptıklarını belirterek, vatandaşın sorunlarını yerinde dinlediklerini söyledi. İlçe ilçe, köy köy gezerek her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirten Altınışık, “Biz 2018 seçimlerinden sonra sahalardan hiç ayrılmadık. Tekrar yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam ettik. İYİ Parti´nin tüm kademeleri sahalardayız” diye konuştu.

 

SEÇİMLERDE ADAY ADAYIYIM

Önümüzdeki yapılacak olan genel seçimlerde İYİ Parti´den aday adayı olacağını belirten İl Başkanı Altınışık, “Önümüzde erken seçim var. Bunun için bizler de gece gündüz demeden sahalardayız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener´in direktifleri doğrultusunda halkımızın yanından ayrılmıyoruz. Halkımızın da sorunlarını dinleyerek, rapor edip Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener´e sunuyoruz”

 

Sungur’dan Kırıkkalegücü maçına davet Sungur’dan Kırıkkalegücü maçına davet

İl, ilçe ve köy ziyaretlerinde her zaman vatandaşın İYİ Parti´ye büyük bir teveccüh gösterdiğini dile getiren İl Başkanı Altınışık, İYİ Parti´nin önümüzdeki yapılacak olan seçimlerde birinci parti olacağının da sözünü verdi.