TÜRKİYE´NİN ÜZERİNE GÜNEŞ GİBİ DOĞDU

Başkan Kuzucu, 25 Ekim 2017´de kurulan İYİ Parti´nin bugün kuruluşunun 2.yıl dönümünü kutladığını söyleyerek, “Tüm kamuoyunun yakından bildiği gibi bugüne kadar kurulmuş olan siyasi partilerin siyasi hayatları boyunca yaşamadıkları, belki yarında yaşamayacakları bir mücadelenin ikinci yılını doldurduk. İYİ parti 17 yıl iktidarda olan bir siyasi partinin Cumhuriyet değerlerini yerle bir ettiği, Adalet dahil bütün devlet bürokrasisini kendine göre kurguladığı bir dönemde, bütün baskı ve engellemelere karşı ´Medeniyet Yolunun Taşlarını Sadece Cesurlar Döşer´ sözünden hareketle İYİ Parti cesur yürekli İYİ insanların çok büyük emek, özveri ve mücadelesi sonucu Türkiye´nin üzerine güneş gibi doğmuştur”

“TAKİP EDEN” DEĞİL “TAKİP EDİLEN” PARTİ

Genel Başkanları Meral Akşener önderliğinde, kuruluşunun üstünden bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen adından söz ettirdiğini ifade eden Kuzucu, “İktidar alternatifi olduğu kabul edilmiş, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurmuş, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile “takip eden” değil “takip edilen” parti olmuştur.  Biz inanıyoruz ki, Cumhuriyet tarihinin bu en kötü dönemi bitmek üzeredir. Gün, Türk´ün yükselme günüdür. Samimi, dürüst, liyakatli ve deneyimli kadrolarıyla İyi Parti devletin değerlerine ve Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaya, ülkemizi ve Kırıkkale´mizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır”

Sivas-Kırıkkale-İstanbul YHT seferleri başlıyor Sivas-Kırıkkale-İstanbul YHT seferleri başlıyor

PARTİMİZDE GÖREV ALIN

İYİ Parti´nin kapısı dili, dini, ırkı, mezhebi, etnik kökeni ne olursa olsun bütün vatanseverlere açıktır. Önemli olan vatanseverlik paydasında birleşebilmek, ortak hareket edebilmektir. Bu yüzden bütün vatandaşlarımızı bu kutlu yolda bizimle yürümeye partimize üye olmaya, görev almaya davet ediyorum. Bizlerde İYİ Parti Kırıkkale il teşkilatı olarak büyük bir azim ve kararlılık ile başta Kırıkkale il Başkanımız Bülent Şükrü Altınışık ve tüm İYİ Partililer olarak Partimizin başarılı olup iktidar olması için büyük bir uyum içinde çalışmaktayız. Bundan sonrada aynı azim ve kararlılıkla partimiz iktidar ve genel başkanımız Cumhurbaşkanı olana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi  rahmetle anıyor, partimizin 2.yıl dönümünü kutluyorum” dedi. Haber: Emel Selci