İYİ BAŞLADIK AMA…

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6´ncı grupta haftaya lider giren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi evinde Kastamonu İl Özel İdarespor´u konuk etti. Karşılaşmanın favorisi olan ev sahibi Kırıkkale Büyük Anadoluspor, oturmuş kadrosundan iki değişiklik ile sahaya çıktı. Defansın ortasında görev yapan Emra Batı ve Muhammet Hastürk´ün yerine Ümit Kale ve Buğra Şahiner görev yaptı. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Kırıkkale Büyük Anadoluspor karşılaşmanın henüz 5´inci dakikasında Fatih Akmaz´ın defansın arkasına attığı harika pas ile Kaıumzhan kaleci ile baş başa kaldı ancak Kaıumzhan´ın vuruşunu kaleci Kadir kurtardı.

 

İLK YARI 0-0

Karşılaşmanın ilk yarım saatinde üstün olan ev sahibi Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ilk yarının son 15 dakikası üstünlüğünü kaybetti. Karşılaşmanın 34´üncü dakikasında ceza sahası önünde Kırıkkale Büyük Anadoluspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Kaıumzhan´ın vuruşu barajdan sekerek boşta kaldı. Boşta kalan topu tamamlamak isteyen Fatih Görücü´nün şutunu kaleci Kadir topu kornere çelmeyi başardı. İlk yarının son 15 dakikası daha çok uzun pasa dayalı oynayan iki takımda gol fırsatları yakaladı ancak aranan gol bulunamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

 

HAVA TOPLARINDA ÜSTÜNLÜK VERMEDİLER

Karşılaşmanın ikinci yarısı iki takımında uzun toplarla gol araması ile başladı. İlk yarının ilk yarım saatinde orta alanda ki üstünlüğünü kaybeden ev sahibi Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kanatlardan atak geliştirdi ancak konuk ekibin defansı hava toplarındaki başarısı ile atakları önledi. Arta alanda üstünlüğünü defansın arkasına attığı uzun toplan ile değerlendirmek isteyen konuk ekip ise Emanuel´in çalışkanlığı ile gol aradı ancak Buğra ve Ümit´in yerinde müdahaleleri sayesinde gol olmasına izin verilmedi.

 

EMANUEL ACIMADI

Karşılaşmanın 68´inci dakikasında Fuseini´nin defansın arkasına attığı topu iyi değerlendiren konuk ekip, Emanuel´in düzgün vuruşu ile deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Golden sonra defansa çekilen ve kontra ataklarla farkı ikiye çıkartmak isteyen konuk ekip fırsatlar yakaladı ancak bir türlü ikinci golü bulamadı. Beraberlik golünü arayan ev sahibi Kırıkkale Büyük Anadoluspor ise uzun toplar ile gol aradı ancak ceza sahası içindeki pasifliği ile son vuruşları yapamadı. Karşılaşmanın 90+3´üncü dakikasında ceza sahası üzerinde serbest vuruş kazanan ev sahibi takım, Kaıumzhan harika şutu kaleci kornere çeldi. Karşılaşmada başka gol olmazken, karşılaşma 1-0 Kastamonu İl Özel İdarespor´un üstünlüğü ile sona erdi.

Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon