ŞİİRLER OKUNDU

İsmet Aydınlı İlkokulu´nda 23 Nisan kutlamaları okul bahçesinde yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından günün anlamına uygun şiirler okundu. İsmet Aydınlı İlkokulu Müdürü Adem Kıratlı, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

 

YARINLARIMIZIN GÜVENCESİ

Konuşmasında Okul Müdürü Kıratlı, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, hem Dünya´da bir ilk oluşturmakta, hem de geleceğin Cumhuriyet nesillerine atamızın verdiği önemi ifade etmektedir´

 

EN GÜZE ŞEKİLDE YAD ETTİK

‘Atatürk, çocuklarımıza bir bayram armağan etmiştir´ diyen Müdür Kıratlı, “Bugün bizlere düşen görev; hem atamızın bize verdiği emanetlerin sahibi olduğumuzu göstermek, hem de atamızın aziz hatırasını en güzel şekilde yad etmek olmalıdır” dedi.

 

İLGİYLE İZLENDİ

Okul Müdürü Kıratlı´nın konuşmasının ardından 3-B Sınıf Öğretmeni Halil Şahin ve İngiliz Öğretmeni Aslı Yayla tarafından hazırlanan gösterilere geçildi. Kutlamalar çerçevesinde anaokulu ve 3-B sınıfı öğrencilerinin gösterileri, okulun bahçesini dolduran veliler tarafından büyük ilgiyle izlendi ve alkış aldı.  Okulun bahçesindeki 23 Nisan kutlaması, öğrencilerin müzikler eşliğinde eğlenmesi ile son buldu.

 

HABER: KENAN KUZUCU

 

Küçük Vali deprem riskine dikkat çekti Küçük Vali deprem riskine dikkat çekti