ANKARA´DA GÖREV YAPACAK

Tarım İl Müdürlüğü ile başlayan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve AFAD il Müdürlüğüyle devam eden il müdürlüğü değişikliğine İŞKUR´da dahil oldu. Uzun yıllar Kırıkkale İŞKUR İl Müdürlüğü görevini sürdüren, son yıllarda hedeflerini gerçekleştirme oranında Türkiye dereceleri yapmasında büyük emek sahibi olan İl Müdürü Nazım Ulu görevinden alındı. Ulu´dan boşalan Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü görevine kimin atanacağının ise kesinleşmediği, ismin kısa zamanda kesinleşeceği öğrenildi. 

34 YILLIK MÜDÜR

Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Müdür Ulu, “1976 yılında Kurumda başlayan çalışma hayatımı değişik kademelerde görev yaptıktan sonra 40 yıllık Memuriyet hayatımdan 34 yıldır Kırıkkale Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüğünü yönetmekteyim. Bu vesileyle, başta iş arayan ve işverenlerimiz olmak üzere tüm müşterilerimize hizmet veren İŞKUR gibi büyük bir Kurumda 34 yılı aşkın süredir yönetici olarak milletimize hizmet etmenin onurunu taşımaktayım”

 

MEVKİİ VE MAKAMLAR GEÇİCİDİR

“İŞKUR son yıllarda en çok konuşulan, beğenilen ve takdir edilen kurum oldu ise bu tamamen bütün çalışma arkadaşlarımız sayesinde olmuştur. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Mevkii ve makamların geçici olduğunu, önemli olanın görev süresi içerisinde oturduğumuz o koltukların hakkını verebilmek olduğunu biliyorum. İdareci olarak görev yaptığım 34 yıllık süre içerisinde hiçbir zaman haksızlığa hukuksuzluğa yeşil ışık yakmadım”

 

HAKKIM VAR İSE HELAL OLSUN

“Bu süre içerisinde birçok Kırıkkaleli hemşerilerimin ekmeğini yedim suyunu içtim. Üzerimde emeği olan büyüklerim, arkadaşlarım ve dostlarım var. Üzerimde emeği olan büyüklerimin ve tüm dost ve arkadaşlarımın haklarını helal etmelerini istiyorum.  Benim üzerinizde bir hakkım var ise helal olsun. Kırıkkale´de İdareci olarak görev yaptığım süre içinde son 10 (on) yıldır Türkiye Genelinde 81 vilayet içinde derece yaptığımızda her kezce bilinmektedir”

 

Araştırmacı olarak görevine devam edecek

Bundan böyle Anakara da Araştırmacı olarak görevime devam edeceğim. Kırıkkaleli olarak Kırıkkale ile irtibatım devam edecektir. Evim ailem Kırıkkale de olacaktır. 2017 yılı içinde faaliyete geçecek yeni hizmet binamızın da şimdiden Kırıkkale´mize hayırlı olmasını dilerim. Bu duygu ve düşünce ile Kırıkkaleli hemşerilerimi ve dostlarımı sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.