ZARAR GÖREN MEZARLAR TAMİR EDİLDİ

Genç Kızılay gönüllüleri kabir ziyaretinde bulunarak zarar görmüş mezarları tamir etti, mezarlık genelinde çöpleri toplayarak dua ettiler. Mezarlık ziyaretleri ile ilgili bilgi veren Türk Kızılay Kırıkkale Şube başkanı Mustafa İşler 'Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi ve Genç Kızılay gönüllülerimiz ile birlikte bu kez de İsimleri unutulmuş, nesilleri kesilmiş, bir Fatiha okuyacak kadar kimseleri kalmamış kardeşlerimizin kabirlerini ziyaret ederek dua ettik. Kimsesizlerin bakımsız kalmış kabirlerinin yıkılmış yerlerini onardık, temizliklerini yaptık”

KUR´AN-I KERİM OKUYUP, ÇÖPLERİ TEMİZLEDİK

Ebeveynler dikkat! Yeni doğan bebeklerde bu hastalıklar görülebiliyor! Ebeveynler dikkat! Yeni doğan bebeklerde bu hastalıklar görülebiliyor!

“Ayrıca mezarlık genelinde atılmış çöpleri topladık, Kuran-ı Kerim okuduk. Küçük bir çiçek bıraktık. Değil canlılar cansızlar bile bizden bir şeyler bekliyor, dua bekliyor. Türk Kızılay bu bayramda da unutulmuş ve terk edilmiş kabirlerin bakımını yaptı.Türk Kızılay´ı kendilerine edindikleri bu vefa görev kapsamında Ramazan Bayramı boyunca 10 bin kabri ziyaret edip bakımını gerçekleştirdi. Bakıma ihtiyacı olan kabirleri ziyaret ederek, mezar temizliğini yaptı.  Mezarlarda bulunan ağaçlara ve çiçeklere su verilerek mezarlıklardaki çöpler temizlendi ve dualar edildi' dedi. Haber: Kenan Kuzucu