SPORA YÖNLENDİRİYORUZ

Kırıkkaleli Spor Adamları Derneği Başkanı Yusuf Bedir, Beden Eğitim Öğrencisi Esra Yılmazer ve Iraklı sporcu İbrahim Muhammet El Kadiri ile birlikte Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, gazetemiz sahibi Cengiz Selci´yi ziyaret ederek ‘Uyuşturucuya Hayır´ kampanyasına destek istedi. Kent genelinde uyuşturucunun önüne geçmek, gençleri spora yönlendirmek ve farkındalık yaratmak adına yapılan bu projenin önemli olduğunu belirten Bedir, Kırıkkale halkından destek beklediklerini söyledi. Irak´tan gelen ve Kırıkkale´de futbol oynayan İbrahim Muhammet El Kadiri´yi örnek gösteren Bedir, kent genelinde ki çocukların yaz spor okulları kapsamında spora yönelmesi gerektiğini bildirdi.

 

SPOR DESTEK GÖRÜYOR

Sporun Kırıkkale´de destek görmesi için önemli çalışmaların yapıldığını belirten Bedir, çocukların uyuşturucuya yönelmemesi için alt yapı çalışmalarına önem verdiklerini ve gençleri sporla kötü alışkanlıklardan uzak tuttuklarını kaydetti. Kırıkkale´de emniyet uyuşturucu konusunda önemli çalışmalar yaptığını belirten Bedir, bu konuda emniyete teşekkür ettiğini belirterek, hep birlikte bu illeti yeneceklerini açıkladı. Iraklı sporcu İbrahim Muhammet El Kadiri ise Türkiye´de futbol ve sporla çalıştığını belirterek, sporun kendisine önemli katkılar sağladığını ve bu konuda kendisinin üstünde emeği olan hocalarına teşekkür ettiğini kaydetti.

 

 

Dünyadaki en ölümcül hastalıktan korunmanın yolları açıklandı Dünyadaki en ölümcül hastalıktan korunmanın yolları açıklandı

ÖNEMLİ PROJELER YAPIYORUZ

Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, gazetemiz sahibi Cengiz Selci ise  Kırıkkale´de böyle bir projenin önemli olduğunu belirterek, uyuşturucuya hayır kapsamında yapılan projelerin her zaman destekleneceğini söyledi. Gençlerin geleceğine katkı veren, sporcuların yararına olabilecek bütün projelere destek vereceklerini belirten Başkan Selci, amatör spor kulüpleri olarak bu tür organizasyonlarda yer almanın önemli olduğunu bildirdi. Beden Eğitim öğrencisi Esra Yılmazer ise okullarda uyuşturucunun zararları hakkında eğitimler verildiğini ve çocukları uyuşturucudan uzak tutmak için çalışmaların yapıldığını ifade etti. Kırıkkale´de bu tür projelerin artarak devam edeceğini belirten Yılmazer, uyuşturucuyu hep birlikte yeneceklerini iddia etti.