Başpınar Yüzme Havuzu yeniden açıldı Başpınar Yüzme Havuzu yeniden açıldı

İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liselerinin, öğretim programları, fiziki imkanları, akademik, bilimsel, sanatsal ve sosyal kültürel etkinlikler yönünden tanıtımları gerçekleştirildi.

ETKİNLİKLER YÖNÜNDEN TANITIMLARI YAPILDI

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Vizyon Belgesi doğrultusunda, İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liselerinin, Öğretim programları, fiziki imkanları, akademik, bilimsel, sanatsal ve sosyal kültürel etkinlikler yönünden tanıtımları yapıldı. Tanıtım toplantısı il merkezindeki ilkokul ve ortaokul müdürlerinin katılımı ile Merkez Şehit Alpaslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde gerçekleştirildi.

HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİ

Milli Eğitim Şube Müdürü Dursun Karakuş, İmam Hatip Okullarının tanıtımı ile ilgili çalışmaların etkin ve planlı yürütülmesi için  İmam Hatip Okulları tanıtımı il eylem planı kapsamında yapılacak çalışmalar ile Anadolu İmam hatip liseleri ve İmam Hatip ortaokullarının; haftalık ders çizelgeleri, öğretim programları, eğitim içeriği ve program çeşitliliği hakkında açıklamalarda bulundu.

KIRIKKALE BİRİNCİ SIRADA

Karakuş, ayrıca, KTS değerlendirmesi hakkında bilgi vererek, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeye göre Kırıkkale´nin Ekim ayında 10. , Kasım ayında 7. , Aralık ayında 5 . ve Mart ayında da Türkiye geneli 1. sırada yer aldığını ifade ederek, İmam Hatip okulları yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti.

OKUL MÜDÜRLERİ SUNUM YAPTI

Toplantı da İmam Hatip Okullarının kayıt ve tercih dönemi için yapılacak okul tanıtım faaliyetleri ile tercih dönemi için Okul Müdürlerinden desteklerini istendi. Ardından merkezde bulunan imam hatip okulları müdürleri okul tanıtımı ile özgün ve örnek çalışmalarını içeren sunumlarını yaptılar. Haber Merkezi