Hırsızlık zanlıları yakayı ele verdi

Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çeşitli adreslerde hırsızlık gerçekleştiren zanlılar düzenlenen operasyonla yakalandı.

23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir

SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından, çeşitli tarihlerde il genelinde ikametten televizyon hırsızlığı olayına karışan şahısların tespit ve yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen operasyonda Karşıyaka Mahallesinde bir ikametten gerçekleşen hırsızlık olayının şüphelisi D. D.  ve S.P. İsmimli şahıslar tespit edildi. Gündoğdu Mahallesinde bir ikametten Sunny Marka 49inc televizyonunun çalınması olayının şüphelileri P.M. ve D. D. isimli şahıslar tespit edildi. Yuva Mahallesinde bir ikametten Vestel Marka 140 Ekran Televizyon, 850 TL değerinde altın yüzük, 1500TL değerinde altın kütlesinin çalınmak suretiyle hırsızlık olayını  gerçekleştiren S. P. ve D. D. isimli şahıslar tespit edildi. Gündoğdu Mahallesinde bir ikametten Toshiba marka 108 Ekran tv ve HP marka laptopunun çalınması olayı gerçekleştiren S. P.ve P.M. isimli şahıslar tespit edildi. Ayrıca Yuva Mahallesinde bir ikametten Vestel Marka 102 Ekran televizyonunun çalınması olayını gerçekleştiren D.D ve P. M. isimli şahıslar tespit edilirken, bahse konu televizyon şüphelilerden alınarak müştekiye teslim edildi. Söz konusu (5) ayrı ikametten hırsızlık olayının şüphelileri  S.P., P.M. ve D.D. yakalanarak gözaltına alındı.