İLİMİZİN GELİŞİMİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Dernek Başkanı Turgay Babacan, Karacalı Köyü´nün Kırıkkale´nin en eski yerleşim yerlerinden biri olduğunu aynı zamanda da Karacalı olarak Kırıkkale´de nüfuslarının 25 bin civarında olduğunu hatırlattı. Karacalı Köyünün Kırıkkale´ye bitişik olmasının sağladığı kolaylıkla ilin tarımsal ihtiyaçlarının tamamına yakınının bu köyden karşılandığını belirten Başkan Babacan, ancak ilimizin gelişimi için tarımsal faaliyetlerin yeterli olmadığını sanayide ve ticarette de çok yol almamız gerektiğini sözlerine ekledi. Başkan Babacan Karacalıların birlik beraberlik içerisinde olduklarını mümkün olduğu kadar köylülerinin sorunlarına eğildiklerini ve dernek faaliyetlerine daha da hız vererek devam edeceklerini belirtti.

 

DEVLETİN BİLGİ KASASI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genç MUSİAD Başkanı Av. Mehmet İlhan, “Genç MUSİAD olarak gençlerimiz ile birlikte ülkemizin ve şehrimizin sanayi ve ticaret ile ilgili gelişiminde en üst seviyeye çıkabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Aydınlık, refah düzeyi ve yaşam kalitesi yüksek gelecek bizi bekliyor inşallah “Biz MÜSİAD olarak hem siyaset hem de devlet kademesinde pek çok yöneticiyi ağırlıyoruz. Siyasetçisi, bürokratı, teknokratı, büyükelçisi, konsolosu… Çok geniş bir yelpazede misafirlerimiz oluyor. Saha bilgisi olmadan, makro politikalar yolun bir yerinde kaçak verir. MÜSİAD bugün, hem yerelde hem de global anlamda devletin bilgi kasası olmak yolunda ilerliyor. Yeni dönem MÜSİAD, bütün dönüşümünü bu bakış açısı ekseninde yeniden şekillendiriyor. Değişim karşısında atıl kalanlar, kaybetmeye mahkûmdur. Biz de buna paralel olarak kendi iç dönüşümümüze ‘tazelenme´ adını verdik.” dedi.

 

Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon… Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon…

Ziyaret karşılıklı samimi bir ortamda geçti ve başarı dilekleri ile sona erdi. Gerçekleşen ziyarette Genç MÜSİAD Girişimcilik Komitesi Başkanı Burak Çetin ve Paydaşlar Komitesi Başkanı A. Ensar Özaydın da hazır bulundu. Haber: Ahmet Ünal