BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

AK Parti 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi, Taç Mahal Kongre ve Balo Salonu´nda yapıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Halil Özaslan, genç üyelerin güvenoyunu alarak başkanlık görevine yeniden seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından başlayan programın açılış konuşmasını Özaslan yaptı. Özaslan, “Bir gençlik. Zaman bendedir ve mekan bana aittir şuurundan bir gençlik. Yeni bir devrenin önünde dimdik bekleyen bir gençlik, Kökü ezelde ve dalı ebedde bir davanın aşkına idrakine sahip bir gençlik. Kim var diye seslenilince, sağına ve soluna bakmadan, ben varım cevabını veren bir gençlik olarak memleketimize hizmet edeceğimize söz veriyoruz”

 

HEDEFİ TAMAMLAYAN TÜRKİYE´DEKİ 4. TEŞKİLAT OLDUK

‘Bizlerin bir hayali var´ diyen Başkan Özaslan, “Nedir o hayal; “İslam Sancağı altında Büyük Türkiye”. Bu ülkenin geleceği olan biz gençler olarak ilim, sanat, edebiyat, islam, tarih, gelenek, görenek başta olmak üzere birçok alanda kendimizi yetiştirerek hayalimizin peşinden koşmaktayız. 31 Ocak 2020 tarihinde genel merkezimin taktiri ile il başkanlığı görevi tebliği edildi. Bu süre zarfında pandemiye rağmen 12 ay içerisinde toplam 268 kalem program yaptık. Üye çalışmalarında Türkiye 2. Olduk ve hedefi tamamlayan Türkiye´deki 4. Teşkilat olduk. Elhamdülillah Gidilmedik ilçe ayak basılmadık mahalle bırakmadık. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve maddi manevi destek olan başta Genel merkezimize, milletvekilimize, belediye başkanımıza, il başkanımıza, kadın kolları başkanımıza önceki dönem il başkanımıza ve yönetimine ve değerli yönetim kurulumdaki yol arkadaşlarıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum”

 

DİK DURMAYI CUMHURBAŞKANIMIZDAN ÖĞRENDİK

“2014 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın Türkiye Öğrenci Temsilci idim teşkilatım ile Sn. Cumhurbaşkanımız ile bir toplantıda bizlere şunları söylemişti; “Gençler sakın kula kul olmayın. Sakın makam mevki sahiplerinin önünde eğilmeyin; ister Cumhurbaşkanı olsun ister para babaları olsun. Bilesiniz ki rızkın sahibi Allah´tır.”  Dik durmayı Sayın Cumhurbaşkanımızdan öğrendik. İnanıyoruz ve dua ediyoruz 2023´e kadar binlerce Recep Tayyip Erdoğan´lar yetişecek, 2053´e kadar nice Fatih Sultan Mehmet´ler yetişecek. 2071´e kadar nice Alparslan´lar yetişecek ve Osmanlı´nın torunları yeniden dünya lideri olacak ve yeni Türkiye´yi inşa edecek”

 

AK PARTİ´Yİ BİRLİKTE DAHA İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğa canlı yayında konuşuyor Cumhurbaşkanı Erdoğa canlı yayında konuşuyor

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan´da, hep birlikte önemli çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi. AK Parti´nin daha ileriye gitmesi için bu konuda gençlere ihtiyaç olduğunu söyledi. Milletvekili Ramazan Can İse, uyum içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı´da yeniden başkan seçilen Özaslan ve yönetimini tebrik etti.

 

İŞTE YÖNETİM

Halil Özaslan, Sinan Karakaya, Betül Koç, Muslahattin Erol, Berat Erkol, Burhan Efe Uslu, Harun Göloğlu, Şükrü Can Kılıç, Salih Can Berk, Uğur Sümer, Gencay Özaslan, Ömer Korkmaz, Ömer Burak Canyurt, Oğuzhan Yıldız, Cafer Gürder, Reyhan Durmuş, Seyithan Dağdelen, Hacer Azbaz, Tuğçe Aldemir, Feyzan Erkal, Yonca Ceylan, Selin Erkök, Murat Koçak, Mercan Yurdakul, Nurettin Ürün, Gazi Çalış, Ömer Veske, Miraç Apaydın, Gülay Gürsoy, Şükrü Sıddık, İsmail Savcı, Furkan Bağrıaçık, Emre Can Eroğlu, Kadir Kalır, Osman Berkay Can, Burak Ayhan Karamızrak, Burak Demircan, Hayati Topaç, Sümeyra İçten, Samet Yurt

 

BÜYÜK KONGRE DELEGE ADAYLARI

Halil Özaslan, Emre Altunçanak, Ömer Burak Canyurt, Mustafa Polat, Melih Can Akça

 

Haber: Kenan Kuzucu