AK Parti ilçe başkanını tüfekle yaralayan muhtar adayı serbest bırakıldı AK Parti ilçe başkanını tüfekle yaralayan muhtar adayı serbest bırakıldı


MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Abdullah Pekgöz adaylıkların açıklandığı günden bu yana durmadan yürüyor. Günün büyük bölümünü ziyaretlerle geçiren Pekgöz günde yaklaşık 15 kilometre yürüyerek yaklaşık 100 kişiyle bire bir temas kuruyor. Şehir merkezinde hemen hemen günün her saatinde değişik cadde ve sokakta rastlanması muhtemel görünen Pekgöz ayrıca sivil toplum kuruluşlarını, resmi kurum ve kuruluşları ziyaret ederek buradaki yetkili ve görevlilerle görüşüp oy istiyor.

SOKAKTA HERKESİN HAL HATIRINI SORUYOR

Özel ziyaretlerin yanı sıra nişan, düğün ve özel program gibi her türlü etkinlikle ilgili davetleri hiç geri çevirmiyor. 5 günlük bayram tatilinin de ziyaretlere ayıran Abdullah Pekgöz hafta sonunda ise Celal Bayar Parkındaki piknikçileri ziyaret ederek onlardan oy istedi. MHP´nin diğer adaylarını da zaman zaman yanına alan Pekgöz bir anda Kırıkkalelilerin dikkatini çekmeyi başardı. Nerede bir etkinlik olursa orada gözüken Pekgöz önceki günde sanayi esnafını ziyaret etti.

RAKAMLAR BİR ŞEY İFADE ETMİYOR

Bu performansı ile ilgili yaptığımız görüşmede Pekgöz kendisi için rakamların bir şey ifade etmediğini söyledi. Günde ortalama 15-20 kilometre yürüdüğünü ve bu arada 200-250 kişiyle bire bir temasa geçtiğini anlatan Pekgöz üslendiği görevi layığı ile yerine getirmenin huzurunu yaşamak için böyle insanüstü bir performans sergilediğini söyledi. Dün merkezdeki gezisinin yanı sıra toprak mahalle semtiyle sanayi çarşısı ile bölgedeki tüm esnafları gezdiğini ifade eden Pekgöz sadece Celal Bayar Parkında 450-500 kişiyle bire bir görüştüğünü ifade etti.