Gülenler'in 12'nci şubesinin açılışına İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ticaret ve Sanayi Başkanı Ekrem Gök, Milletvekili aday adayları, İl Genel Meclis Üyeleri ,Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetlinin yanı sıra vatandaş büyük ilgi gösterdi. Gülenler Yönetim Kurulu Halim Güngör'ün konuşması ile tören başladı. Güngör 12'incu şubenin yapımı sırasında hoş görüde bulunan apartman sakinlerine ve mahalle sakinlerine teşekkür etti. Göngör konuşmasının devamında şunları söyledi; ' 14 yıl önce şirketimizin ilk temel taşlarını atarken bir hedef bir taahhütle yola çıkmıştık. Demiştik ki ilimizden kazandığımızı ilimize yatıracağız. öyle de yaptık' şeklinde konuştu.

11 şube 250 çalışan var

Güngör, 'Bugün Kırıkkale Merkez il ilçe ve semtlerine dağılmış 11 şube 250 çalışanımızla ilimize hizmet vermekteyiz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni şubemiz 800 metre kare alanda 3 kasa 15 çalışanla etiler semtimize hizmet verecek. Kırıkkale'nin yerel sermayeli bir kuruluşu olan gülenler ailemiz sizlerin göstermiş olduğu destek ve teveccühle yatırımlarına devam ediyor. Bunları yaparken kaliteli ürün kaliteli hizmet anlayışımızdan hiçbir zaman ödün vermedik vermeyeceğiz de. Buradan sizlere her zaman en güzel hizmeti sunacağımızı ailemiz adına söz veriyorum' ifadelerini kullandı.

Kırıkkale`mize hayırlı olsun

Güngör konuşmasının devamında şunları söyledi; 'Davetimize icabet edip bu mutlu günümüzde mutluluğumuzu paylaşan herkese teşekkür ediyor ayrıca etiler şubemizin kuruluşunda inşaat aşamasında büyük özveri gösteren bizim de burayi açmamıza vesile olan müteahit firmamız öcal inşaat ailesine açılış aşamasında görev alan bütün ekip arkadaşlarıma ve kuruluş aşamasında çevremize verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı bizlere sağduyu gösteren başta apartman yöneticimiz serkan bey olmak üzere bütün apartman sakini ve mahalleli komşularımıza tekrar tekrar teşekkür ediyor etiler şubemizin Kırıkkale`mize hayırlı uğurlu olmasını diliyor saygılar sunuyorum' dedi.

Güzel bir mağaza

Kurdale kesimi sırasında konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Gülenler mağzalar zincirinin Kırıkkale'nin yerli markası olduğunu belirterek konuşmasına başladı. Gülenler Mağazalar Zincirinin 12'nci şubesinin güzel bir yerde güzel bir şekilde yapıldığı söyledi. Saygılı ayrıca, yeni açılan şubenin Etiler Mahallesine ve tüm Kırıkkale halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.