LİSTELER AÇIKLANDI

Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor

Taşeron işçiler için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu´nun kadro formülünü açıklamasının ardından taşerona kadro yolu açılmıştı. Milyonlarca taşeronun heyecanla beklediği kadro başvuru sonuçları açıklanmaya başladı. Kırıkkale´de bünyesinde taşeron çalıştıran kurumlar da ardı ardına sürekli işçi kadrolarına geçiş başvuru sonuçlarını açıklamaya başlamış durumda. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, Kırıkkale Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü müracaat sonuçlarını açıklamış durumda. Kabul edilen başvuru listeleri açıklanırken, kabul edilmeyen başvurularda listeyle kamuoyuna ilan ediliyor.

KADRO SINAVI NE ZAMAN?

Kırıkkale´de kamu kurumları bünyesinde listeleri gerek kurumsal internet sitesi aracılığı ile gerekse kurum hizmet binası girişine astıkları listelerle başvuru sonuçlarını duyurmaya başladı. Listelerin açıklanmasının ardından itiraz süreci de başlamış durumda. İtirazların incelenmesi ve kesin listenin ilanının 24 Şubat- 2 Mart, sınavın yapılmasının 3-22 Mart, sınav kuruluna itirazın 3-26 Mart, itiraz incelemesi ve kesin listenin ilanının ise 27-31 Mart tarihlerinde yapılması yönündeki tavsiye niteliğindeki takvim işletilecek. Tüm bu aşamaların ardından, hak sahipleri 2 Nisan´a kadar topluca işçi kadrolarına geçirilecek.

HABER MERKEZİ