Kırıkkale’de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi Kırıkkale’de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi


Her seçim öncesi hareketli olan Kırıkkale kulisleri yine hareketlenmeye başladı

Bunda yerelde de yeni bir anlayışın devreye girmesi için Kırıkkale´yi hareketlendirecek yeni bir isim arayışı üzerinde duruluyor.
AK Parti kulislerinde Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale de´de hem yeni hem de güçlü isimlerden oluşacak yeni bir liste ile Yerel seçimlere girilmesi söz konusu. Genel seçimlerde Başta Kırıkkale olmak üzere birçok ilde kayıp edilen oyların tekrar sandığa yansıması için bu kez ince eleyip sık dokunacak gibi görülüyor.

***

AK Parti teşkilatı Yerel seçimlerde çıkaracağı aday adayları üzerinde bu kez çok dikkati çalışarak kayıp edilen oyları tekrar hanesine yazdırmak için Anket yaptırıyor, kanaat önderleriyle görüşülüyor yani kısacası hem Türkiye hem de Kırıkkale için birçok bilinmezin bir araya geldiği bir seçim süreci yaşanıyor.  Şimdi bakıyoruz AK Partiden aday adayı bir hayli fazla bakalım sonunda kim gülecek bekleyip göreceğiz.

***

AK Partide Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de herkes ben bununla görüştüm, bu bana söz verdi diye aday adayı olanlar var. Ama Genel Başkan ne diyor kimse bana şunun adamıyım, ben şunu tanıyorum, ben şunun akrabasıyım diye kimse ortaya çıkmasın dedi.  Tabi bazı aday adayları da işini yürütme, İhale alma ve Bir yerlere üst düzey bürokrat olarak atanmak için istifa ederek aday adayı olacaklarda bir hayli fazla Kasım ayının son haftasını bekleyip göreceğiz.

***

 CHP - MHP - İYİ Parti ve Saadet partisinin Aday adayları da merakla bekleniyor. Bu partilerin çıkaracakları adaylar kulisleri daha da hareketlendirir ve siyasi denklemi değiştirebilir mi derseniz bence de değiştirebilir. Bekleyip göreceğiz ve 2019 Mart´ında yine çekişmeli bir seçim süreci yaşayacağız.

***

Seçmeni sadece seçimlerde hatırlayan seçilmişler veya seçilecekler şimdi yine meydanlara inecekler ve seçmenden oy isteyecekler.

Seçmenlerin aday adaylarından ve seçilmişlerden beklentileri kendilerini sadece oyda değil her zaman yanlarında yer almalarını isterlerken dükkânıma, mahalleme, caddeme ve sokağıma gelip hal hatır etmeyip bir bardak çayımızı içmedikten sonra ben Milletvekillerini ve belediye başkanlarını ne yapayım diyorlar. Haklımı bence de çok haklılar.

***

Bence Çok iyi hizmetler yapmış olabilirler ama yeterli değildir. Yeterli olan yukarıda da bahsedildiği gibi o gönüllere girebilmektir. Gönüllere girmiyor da vatandaşına eğer tepeden bakıyorsa,  kusura bakmayın bu millet şamar oğlanı değil. Bir oy verir iki oy verir ondan sonra kenara koyar. Anlaşılan o ki bu yolda kazanmanın ilk şartı tevazu göstermek. İkinci şartı da; gönüllere girmek benden söylemesi.