İL BİRİNCİSİ MEHMET ENES UYSAK

Evlendirme dairelerinde 24.04.2024 yoğunluğu Evlendirme dairelerinde 24.04.2024 yoğunluğu

Yine LYS sonuçlarına göre Kırıkkale Fen Lisesi´nin ilk binde 7 öğrencisi olduğu görüldü. Sınav sonuçlarından sonra yapılan tercihlerde ise Kırıkkale Fen Lisesi bölgesinde 1 numara olmaya devam etti. 2016 LYS yerleştirme sonuçlarına göre Kırıkkale Fen Lisesi ve İl Birincisi Mehmet Enes Uysak, TOBB Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğini tam burslu olarak kazandı.

 

26 ÖĞRENCİ TIP FAKÜLTESİNE

Bunun yanı sıra Kırıkkale Fen Lisesi´nden 26 öğrenci Tıp Fakültelerine, 8 Öğrenci Diş Hekimliği Fakültelerine, 18 öğrenci Mühendislik Fakültelerine, 2 Öğrenci Mimarlık Fakültelerine, 11 öğrenci Hukuk Fakültesine, 1 öğrenci Boğaziçi Üniversitesi Psikloji, 1 öğrenci Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, 1 öğrenci Eczacılık, 1 öğrenci Beslenme ve Diyetetik, 1 öğrenci Odyoloji, 1 Öğrenci Veterinerlik, 1 öğrenci İşletme (İngilizce) Bölümlerine yerleşti.

 

BAŞARILAR

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin öğrencileri tebrik etti. Başarılarının devamını diledi. Okul Müdürü Nusret Kılıç da bu başarılarının tesadüf olmadığını, öğretmen-öğrenci-veli diyaloğunu çok iyi sağladıklarını, bu durumun da öğrenci başarısına yansıdığını belirtti. Bu başarıda emeği geçen, öğrenci, veli, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.