Kırıkkale’nin tarihi mekanında bozlak türküleri yankılandı Kırıkkale’nin tarihi mekanında bozlak türküleri yankılandı


ASKERLERE MEKTUP YAZILDI

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin (TSK) Fırat´ın Doğusu´na yönelik olarak başlattığı Barış Pınarı Harekatı´na katılan askerlere yurdun her köşesinden destek gelmeye devam ediyor.  Geraldine Saran İlkokulu öğrencileri, Barış Pınarı Harekatı´na katılan Mehmetçiklere moral vermek için okul genelinde mektup yazma çağrısında bulundu. Kısa sürede onlarca mektup yazıldı.

 

MİNİK ELLERİ İLE BAYRAK YAPTILAR

Öğrenciler, asker, bayrak ve vatan sevgisini konu alan mektuplar ve görsel içeriklerin yer aldığı mektupları operasyonlarda kurtarılan bölgelere asılması için kendi elleri ile yaptıkları Türk bayrağını gönderdi.  Daha sonra okul önünde bir araya gelen öğrenciler, ellerinde Türk bayrakları ile 'Geraldine Saran İlkokulu Mehmetçiğin yanında' olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

“Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyen Okul Müdürü Gülnihan Akyürek, “Sınırdaki Mehmetçiğimize bizlerde Geraldine Saran İlkokulu olarak destekte bulunmak istedik. Öğrencilerimiz ile bir araya gelerek, mektup yazıp askerimize moral vermek istedik. Yazılan mektupları sıfır noktasına göndererek Mehmetçiğimize ulaştıracağız. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi. Haber:Emel Selci