ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘´Merkezim Her Yerde´´ ve ‘´Gençlerin İyilik Ağacı´´ projeleri ile Gençlik Merkezine uzak mahallerde yaşayan gençlere faaliyet ve projeleri anlatmak, daha çok gence ulaşmak ve iyiliklerin yayılması amacı ile Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezince, Kazmaca İlk ve Ortaokulu´na Gençlik Liderleri ile Topluma Hizmet Uygulamaları dersi alan üniversiteli gençler tarafından etkinlik düzenlendi.

 

HEDİYELER VERİLDİ

Etkinlik çerçevesinde öğrencilere Gençlik Merkezlerinin akademi çalışmaları ve kulüp faaliyetlerine katılımları sağlandı. Okul bahçesinde çocukların iletişim becerilerinin gelişmesi ve kendi yeteneklerini keşfetmesi adına çeşitli eğitsel oyunlar oynatıldı. Daha sonra kulüp faaliyetlerinden ebru sanatı ve akıl oyunları tanıtıldı. Ayrıca Gençlerin İyilik Ağacı projesi kapsamında ana sınıfı öğrencilerine Genç Dönüşüm projesinde toplanan kalem setleri ve bir takım hediyeler verilerek yüz boyama ve oyunlar ile eğlenceli vakit geçirmeleri sağlandı.

 

MERKEZİM HER YERDE

Kırıkkalegücü, yarın kritik maça çıkacak! Kırıkkalegücü, yarın kritik maça çıkacak!

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir yapmış olduğu açıklamada ‘´Gençlik Merkezlerimiz; gençlerin gelişimine katkıda bulunmak, milli ve manevi değerlerine ve geçmişine bağlı, dünyanın geleceğine yön veren şuurlu bir gençlik yetişmesine katkı sağlamak amacıyla Gençlik Merkezlerimizde düzenlenen birçok faaliyet ve projelerle ilimizde gençlerimize hizmet vermektedir. Özellikle ‘Merkezim Her Yerde´ ve ‘Gençlerin İyilik Ağacı´ projeleri kapsamında Gençlik Merkezlerimiz gençlerimiz ulaşma çabasında geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli manevi değerlerine sahip çıkan şuurlu bir gençlik yetiştirmek için faaliyetlerine aralıksız devam edecektir´´ dedi. Haber: Emel Selci