Kırıkkale Gençlik Merkezi’nden güzel etkinlik Kırıkkale Gençlik Merkezi’nden güzel etkinlik


İl Kültür ve Turizm Müdürü Ramazan Gencan, Kırıkkale´nin en eski kitapçısı olan Sevgi Kitap Evi´ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

BU KİTAP EVİNDE YOK YOK

Yıllardır Sevgi Yolu´nda faaliyet gösteren Sevgi Kitap Evi yeni konseptiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni konseptiyle kapılarını okuyucularına açan Sevgi Kitap Evi´nde yok yok. Önceki gün İl Kültür ve Turizm Müdürü Ramazan Gencan Sevgi Kitap Evi ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İşletme sahibi Ramazan Zengin tarafından karşılanan Müdür Gencan, kitap evini gezerek, orada bulunan öğrencilerle sohbet etti.

GENÇLERİ OKUMAYA TEŞVİK EDİYORSUNUZ

Sevgi Kitap Evi´nin yeni konseptini çok beğendiğini belirten İl Müdürü Gencan, İşletme Sahibi Ramazan Zengin´e teşekkür ederek, “Sevgi Kitap Evi´nin yerini çok beğeniyorum. Bu caddeden bir çok gencimiz gelip geçiyor. Ayrıca hemen yanı başınızda okul var. Öğrencilerimizi ve gençlerimizi bir nevi okumaya da teşvik ediyorsunuz. Ben ilgi ve alakalarınızdan dolayı sizlere tekrar teşekkür eder, yeni yerinizin hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu. 

7´DEN 70´E HERKES OKUSUN

Kırıkkale´nin en eski kitapçılarından biri olduğunu söyleyen İşletme Sahibi Ramazan Zengin ise, “Biz kitapçılığa ticari gözle değil kültürel anlamda bakıyoruz. 7´den 70´e herkesin okuması için sık sık kampanyalar düzenliyoruz. Daha önceki yerimizin küçük olmasından dolayı yerimize de büyüttük. Ayrıca sevgi yolu daha güzel bir görünüme sahip oldu. Okurlarımıza rahat bir ortamda hizmet verdiğimiz için mutluyuz. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim” dedi. Haber: Kenan Kuzucu