Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon… Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon…


 

Okul Sporları 2015-2016 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Genç Erkekler ve Genç Kızlar Futsal müsabakaları sona erdi.

446 SPORCU KATILDI

30 erkek, 8 kız takımı olmak üzere toplam 38 takım ve 446 sporcunun katıldığı, 10 Ocak – 08 Şubat 2019 tarihleri arasında Yenimahalle Spor Salonunda oynanan Genç Erkekler ve Genç Kızlar Futsal müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakalar sonucunda Erkeklerde Özel Yonca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci olurken, Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi ikinci, Delice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Kızlarda Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi birinci, Kırıkkale Lisesi ikinci, , Delice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Keskin İmam Hatip Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

GENÇLERDEN BAŞARI BEKLİYORUZ

Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural; Bu yıl bir ilk yaşandı. Erkekler kategorisinde 30 okulumuz kızlar kategorisinde 8 okulumuz Futsal müsabakalarına katıldı. Bizim amacımız hiçbir sakatlık yaşanmadan dostluk çerçevesinde müsabakaları tamamlamak. Çok güzel bir final müsabakası izledik. Final müsabakalarında önemli olan dostluk ve kardeşliktir. Müsabakalara katılarak birinci olan takımımızı tebrik ederim. Aynı başarıyı iller arası müsabakalardan ve grup müsabakalarından da beklemekteyiz. İnanıyorum ki yüzümüzü kara çıkartmadan müsabakalardan döneceklerdir. Bu müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen Okul Sporları İl Temsilcimize, müsabakaya katılan sporcularımıza ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum dedi. Haber: Emel Selci