Göçer Gaziler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada “Vatanın ve milletin ebedi bekası için, rengini şehitlerin kanından alan ay yıldızlı al bayrağın hür dalgalanması için, kalleş saldırılara, karanlık senaryolara, göğsünü siper ederek cesaretin bayraktarlığını yapan, Türk´ün kahraman yiğitlerini bu anlamlı günde en içten hürmet ve muhabbet duygularımla selamlıyorum” dedi.

Önal’dan Kırıkkalegücü maçına davet Önal’dan Kırıkkalegücü maçına davet

CESARET VE YİĞİTLİK TİMSALİ

 

Göçer, gazilerimizin cesaret ve yiğitlik timsali olduğunu, vatana göz diken hain emellere iman dolu göğüslerini siper ederek geçit vermediklerini ve bu uğurda şahadet şerbetinden seve seve içmeye gönüllü olduklarını açıkça ispat ettiklerini söyledi. Göçer ”Vefanın, sadakatin, vatan ve millet sevgisinin temsilcileri olan gazilerimizin haklarını ödemek elbette kolay değildir” dedi.

BAĞIMSIZ VE BİRLİKTE YAŞAMA AZMİ

Göçer açıklamasını şöyle sürdürdü “Bu itibarla Türk milletinin bağımsız ve birlikte yaşaması için gösterilen üstün mücadeleyi sulandırarak, şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarını incitmek kimsenin hakkı ve haddi olmayacaktır. Gazilerimizin ve yakınlarının hak ettiği onurlu bir yaşam sürmesi için gerekli tedbirlerin bir an önce alınması elzemdir. Gazi ve yakınlarının onurlu bir yaşam sürmesi aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti´nin itibarının korunması olacaktır.”

ONLAR HÜRMET VE HAYRANLIKLA ANILMALI

“Gazilerimizin hatıraları, manevi emanetleri, vatan uğruna gösterdikleri mücadele azimleri her daim hürmetle ve hayranlıkla anılmalıdır. Bu vesileyle, Çanakkale´den Sarıkamış´a, Yemen´den Kıbrıs´a, Dumlupınar´dan, Sakarya´dan Terörle Mücadele´ye kadar başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere her cephede, her düşmana karşı Türk´ün ve İslam´ın ebedi bekası için mücadele veren gazi kahramanlarımızı selamlıyor, onlara teşekkürü ve minneti bir borç bildiğimizi belirtiyor, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizin ve maalesef gün geçtikçe sayıları artan şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.”