SULAKYURT Belediye Başkanı İsmail Bildik, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kırıkkale yerel basınını unutmadı ve onlara sazlı, sözlü eğlence jesti yaptı.

Kalecik Yolu üzerinde bulunan Kale Garden Restorant´ta düzenlenen gecede önce gazetecilere yemek ikramında bulunan Başkan Bildik, daha sonra gazetecilerle piste çıkarak onlarla oyun oynadı ve halay çekti. Gazetecilerle uzun süre pistte kalan Başkan Bildik, bir de konuşma yaparak şunları söyledi:

 

Kırıkkale’de büyücü paniği! Halk korku içinde! Kırıkkale’de büyücü paniği! Halk korku içinde!

“ Kırıkkale yerelinde görev yapan gazeteciler benim kardeşim, ağabeyim. Onlar benim dostum. Ben belediye başkanı olmasam da sizlerle her yıl bu anlamlı günde bir araya gelirim. Bu üçüncü kez bir araya geldiğimiz 10 Ocak alışan Gazeteciler programı. Sizlerin maddi ve manevi çok zor şartlar altında görev yaptığınızı biliyorum. İnşallah haklarınızı en iyi düzeyde alacağınız günler bir gün mutlaka gelecektir” dedi.

 

Geceye Başkan İsmail Bildik ile katılan Sulakyurt Kaymakamı Yunus Emre Vural´da yaptığı konuşmada gazetecilerin çok ulvi bir görev yaptığını söyledi.Gazeteciliğin yerel de daha zor olduğunun altını çizen Vural,”yaptığınız iş hem çok zor hem de çok önemli.Gazetecilik toplumu aydınlatan,yaşan gelişmelerden toplumu anında haberdar eden ulvi bir görevdir”dedi.

Konuşmaların ardından gazetecilerle sahneye çıkan Kaymakam Yunus Emre Vural ile Belediye Başkanı İsmail Bildik, gazetecilerle oyun oynadı, halay çekti.