FIRINLAR DENETLENDİ

Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor

 

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, fırınları denetledi. Ramazan Bayramı dolayısıyla çıkarılan ekmeklerin gramajları kontrol edildi, koronavirüs tedbirlerinin uygulanıp uygulanmadığına bakıldı.

 

EKİPLER SOSYAL MESAFE İÇİN UYARDI

Covid-19 salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında denetim ve hijyen bilgilendirme çalışmalarını arttıran Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri denetimlerine fırınlar ile devam etti. Fırınlarda denetim ve hijyen bilgilendirme çalışmalarını gerçekleştiren ekipler ayrıca sosyal mesafe kuralına özen gösterilmesi konusunda da uyarılarda bulundu.

 

EKMEKLERİN GRAMAJLARI ÖLÇÜLDÜ

Kırıkkale´deki fırınlarda yapılan denetimlerde, çalışanların maske ve eldiven kullanıp kullanmadığına bakıldı. Ayrıca ekmeklerin gramajlarını ölçen görevliler, sonrasında üretim bölümlerini kontrol etti. Ekmeklerin üretildiği yerleri inceleyen görevliler, personeli de denetledi.  Ekipler son olarak, fırınlarda yaptıkları denetimlerde fırıncıları, sosyal mesafe kurallarına uyma, hijyen, maske ve eldiven kullanılması ile para üstünü ve unlu mamülleri farklı kişilerin vermesi konusunda uyardı. Haber: Kenan Kuzucu