Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı


 

ESNAFLAR ZİYARET EDİLDİ

Vali Haktankaçmaz, İl Ticaret Müdürü Seyfettin Çetiner ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, kent merkezindeki esnafları ziyaret ederek, karanfil ve Ahilik Nasihati hediye etti. Haktankaçmaz, ziyaret sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Ahilik Haftası dolayısıyla esnafları ziyaret ederek, kendilerine karanfil ve Ahilik Nasihati takdim ettiklerini söyledi.

 

AHİLİK RUHUNU CANLI TUTMALIYIZ

Toplumun bel kemiği ve temeli olan esnafın hafta dolayısıyla aralarındaki dayanışma duygusunu güçlendirmek ve yapılacak etkinliklerle ahilik ruhunu canlı tutmak için bazı faaliyetlerin olacağını belirten Haktankaçmaz, etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Esnafımızın vatandaşlarla dayanışma ruhu içerisinde ülkemizin karşı karşıya olduğu her türlü sorunun üstesinden gelecek.

 

HER ŞEY BİRLİK VE BERABERLİK

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Köstekli de, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de Ahilik Haftası´nın kutlandığına dikkat çekerek, her şeyin birlik ve beraberlikle aşılacağını kaydederek “Bütün esnaf ve sanatkarlarımızı gezip Ahilik Haftasını kutluyoruz. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Her şey birlik ve beraberliktir. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var” dedi. Haber: Kenan Kuzucu