Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal, AKP´de son dönemde parti içi tartışmaların artması, yeni parti çalışmalarının hız kazanması ve ekonomideki kötü gidiş erken seçim ihtimalini güçlendirdiğini söyledi.

Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi

 

MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILIYOR

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal dün gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Selci´yi makamında ziyaret etti. 20 Eylül 2019 Cuma günü saat: 18.00´da Gözde Düğün Salonu´nda yapılacak olan Merkez İlçe Teşkilatı 1´nci Olağan Kongrelerine davet eden İl Başkanı Erdal, “İkinci 40 yıllık Milli Görüş yürüyüşünü Yeniden Refah Partisi olarak başlattık. Allah nasip ederse Eylül´ün 20´sinde Merkez İlçe Kongremizi gerçekleştireceğiz. İnşallah bundan sonra Mustafa Ayten kardeşimiz ile yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

SEÇİMLER 2023´Ü BEKLEMEYECEK

Kırıkkale´de 3 ilçede teşkilatlandırmanın yapıldığını 2 ilçede ise çalışmaların devam ettiğini dile getiren Başkan Erdal, “Kırıkkale teşkilat bazında eksikliğimiz yok. Ekim´in 7´sinde ise il kongrelerimizi yapıp büyük kongreye hazır halde bekleyeceğiz. Seçimler 2023´ü bekleyemeyecek gibi gözüküyor. Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum pek iç açıcı değil. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi yürümüyor, tıkandı. Alınan tedbirler kimsenin derdine çare olmuyor”

 

TÜRKİYE ZOR DURUMDA

Türkiye´nin çok zor durumda olduğunu dile getiren Erdal, “ Esnaf kan ağlıyor. Asgari ücretli, emekli geçinemiyor. Hayat iyice pahalılaşıyor. Erken seçim olabilir. Erken seçimi mevcut iktidar isteyecek diye düşünüyorum. Allah izin verirse Yeniden Refah Partisi olarak milletten yeniden söz hakkı isteyeceğiz. Bu yapılan yanlışlıkların düzeltilmesi için milletten söz hakkı isteyeceğiz. Geçmişte nasıl yaptık ise bu dönemde de yapacağız” diye konuştu. Haber: Emel Selci