Kırıkkale  İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Mevlut Hiçyılmaz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi´nin yazmış olduğu Yunus Emre Gümüşbaş ve Hüseyin Meydaneri´nin koordinatör olarak görev aldığı  TANAP-SEİP kapsamında hibe almaya hak kazanan Engelsiz Sera projesi için TANAP yetkilileri okulu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

 

KOPTUK OKUYORUZ

Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!” Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!”

Geçtiğimiz hafta Ticaret ve Sanayi Bakanlığına bağlı KOP idaresi tarafından desteklenen ‘Koptuk Okuyoruz´ projesinin açılısını yapan Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi bir proje daha yapmanın haklı gururunu yaşıyor. Hibe almaya hak kazanan birçok projeye imza atan proje iletişim merkezi (PİM-DER) yönetim kurulu Engelsiz Sera´nın da yapımında ve yürütülmesinde aktif rol aldı.

 

AİLELERİNE KATKI SAĞLAYACAKLAR

Seranın içeriği; dezavantajlı öğrenciler bitkilerin yetişmesinde aktif rol alacak ve yetişmenin her aşamasında gözlem yapacaklar. Bu sayede hem kendilerini daha iyi hissedecekler hem de bölgede kurulan organik pazarda da bu ürünleri satarak ailelerine katkı sağlayacaklar. PİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Gümüşbaş ilimizdeki bu projelere destek oldukları için TANAP yetkililerine teşekkür etti. Proje ilzam yetkilisi ayni zamanda Kurum Müdürü Hüseyin Meydaneri öğrencilerin heyecanı şimdiden artıp sabırsızlıkla seranın faaliyete geçeceği günü beklediklerini söyledi. Haber: Kenan KUZUCU