İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, emekliler ile bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Başkan Kuzucu´ya dert yanan emekliler, eski bayramları arar olduklarını ve şimdi ise torunlarına harçlık veremediklerini dile getirdiler.

KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 20 NİSAN 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 20 NİSAN 2024

KUZUCU´NUN BU HAFTAKİ DURAĞI EMEKLİLER OLDU

Çalışmalarından fırsat buldukça sık sık vatandaşla bir araya gelen İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu´nun bu haftaki durağı emekliler parkı bilinen Hüseyin Kahya Parkı oldu. Bayram öncesi emekliler ile bir araya gelen Başkan Kuzucu, bir sordu bin ah işitti. Emekliler verilen 2 bin 500 lira ile geçinemediklerinden dert yanarken, bu bayram bekledikleri promosyonda da artış yaşanmadığını söylediler.

EMEKLİ MAAŞLARI ASGARİ ÜCRET SEVİYESİNE ÇIKACAK

İYİ Partili Başkan Kuzucu ise emekli maaşlarının yetersiz olduğunu mevcut ekonomik durumda emeklilerin geçinmelerinin zor olduğunu belirterek,  “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener yurt gezilerinde emeklilere ‘gelirsek ilk yapacağımız iş; 2500 liraya fikslenen emekli maaşlarının tümünü asgari ücret seviyesine çıkarmak olacak´ diyor. Siz emeklilerimizin geçinemediğinin bizlerde farkındayız. Siz emeklilerimiz için de partimiz tarafından çalışmalar sürüyor. İktidara geldiğimiz de 2500 lira olan emekli maaşlarını asgari ücret seviyesine eşitlemek olacak” diye konuştu.

EMEKLİLERİN SOSYAL YAŞAMI BİTTİ

Son olarak Başkan Kuzucu, emeklilerin sosyal yaşamı bittiğini söyleyerek, “Çay olmuş 2.5 TL. Emekliler kahveye bile gidemiyor. Emeklilerimiz bize diyor ki ‘torunlarımızdan kaçıyoruz´ diyorlar. İnsanın cebinde para olmazsa herkesten kaçar tabii. İlk başta da torunlarından kaçar. Allah´ın izni ile İYİ Parti iktidarında emeklilerimiz torunların yüzünü de güldürecek, kendi yüzleri de gülecek” dedi. HABER: AHMET ÜNAL