BAŞARILAR DİLEDİ

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Abdullah Öztürk, Keskin ilçesinde düzenlenen eğitim-öğretim dönemi açılışına katıldı. Okulu gezen öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Ak Parti adayı Öztürk, ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu. Ak Parti hükümetlerinden Kırıkkale´nin eğitim alanında hizmetler aldığını hatırlatan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Abdullah Öztürk, “Bugün başlayan yeni eğitim-öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere değerli öğretmenlerimize, tüm eğitim camiasına ve öğrenci velilerimize hayırlar getirmesini diliyorum.Yine, ilk defa bu eğitim sezonunda okulla tanışacak olan minik yavrularımıza ve en az onlar kadar heyecanlı olan ailelerine başarılar diliyorum. Kırıkkale eğitiminin altyapısı noktasında iyi bir duruma geldiysek, şuanda öğrenci başına düşen derslik açısından Türkiye ortalamasının üzerindeysek bunun Ak Parti hükümetlerinin yaptığı yatırıma borçluyuz” ifadesini kullandı.

 

EĞİTİMİN ÖNEMİ BÜYÜK

Öztürk “Bütün toplumlarda eğitimin amacı, yeni kuşaklara bir kültür birikimini aktarmak, gençlerin davranışını yetişkinlerin hayat tarzı yönünde biçimlendirerek, onları gelecekteki toplumsal rollerine doğru yöneltmektir. Bir toplumu meydana getiren temel alt sistemleri bir bütün olarak yani zincirin halkaları şeklinde düşünmek gerekir ancak bunların içinde eğitimin önemi büyüktür. Ak Parti olarak, Türkiye´nin aydınlık geleceği için en büyük önemi eğitime veriyor ve bütün imkanlarımızı eğitim için seferber ediyoruz. Türkiye´nin bütçesinde en büyük kalemi eğitime ayırıyoruz. Yeni dönemde de bu devam edecektir” dedi.

Güngör, TÜBİTAK 2204-B yarışmasında Kırıkkale’yi temsil edecek Güngör, TÜBİTAK 2204-B yarışmasında Kırıkkale’yi temsil edecek