Dinek-Karakeçili

SUCUKLARI

 

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Karakeçili İlçesini ziyaret etti. İlçedeki kamu hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıda Vali Sezer, Dinek-Karakeçili markasıyla sucuk üretimi yapılacak alanda incelemelerde bulundu.

 

'Kilit Kavşak' Kırıkkale’den bayramda 1 milyon 335 bin araç geçti 'Kilit Kavşak' Kırıkkale’den bayramda 1 milyon 335 bin araç geçti

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İlçeye gelişinde Kaymakam Yunus Emre Şahin, Belediye Başkanı Veysel Aydemir ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Yunus Sezer, programına Kaymakamlık ziyaretiyle başladı. İlçeye yeni atanan Kaymakam Yunus Emre Şahin´e görevinde muvaffakiyetler dileyen Vali Sezer, daha sonra ilçe yöneticileri, il genel meclis üyeleri ve muhtarların katıldığı ilçe değerlendirme toplantısına başkanlık etti.

 

ALANDA İNCELEMELERDE BULUNDU

İlçedeki kamu hizmetlerinin değerlendirildiği toplantının devamında il genel meclis üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları söz alarak talep ve isteklerini dile getirdiler. Toplantı görüş ve önerilerin sunulmasıyla sona erdi. Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantının ardından Vali Sezer, Kaymakam Yunus Emre Şahin ve Belediye Başkanı Veysel Aydemir ile birlikte Dinek-Karakeçili markasıyla sucuk üretimi yapılacak alanda incelemelerde bulundu.

 

Vali Sezer, Karakeçili ilçesinde yapılacak sucuk üretim tesisinde tüm kasapların bir araya getirilerek ortak marka altında üretim sağlanacağını kaydetti. Haber Merkezi