SÖYLEDİĞİ SÖZLER KENDİNİ BAĞLIYOR

Konuşmasının muhtarlarla hiçbir bağlantınsın bulunmadığını ifade eden Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sanayi Mahallesi Muhtarı Faruk Akbulut, “Söylediği sözler kendisini bağlıyor. Yaptığı bu konuşmayı muhtarlar olarak kabul etmiyoruz. Şehitlerimizin isimi her tarafı süslemeye devam edecektir. Yanlış konuşma yapanlar ise devletimiz gerekeni yapacaktır.  Eski Selim Özer Mahalle Muhtarı Zülfükar Erkoç içinde gerekeni yaptı. “dedi.

 

ŞEHİT İSİMLERİNİN YAŞATILMASI İÇİN NE YAPSAK AZDIR

Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi

Akbulut, “Şehit isimlerinin yaşatılması adına ne yapsak azdır. Ancak çok sayıda şehit geldiğinde her birinin ismini verecek okul sokak cadde vs bulmak şehir planlamasına, markasına, psikolojik ve sosyolojik olarak vs uygun olup olmadığı her türlü olumsuz duygu ve niyetten arı olarak ilmi olarak da üstüne düşünülmesi gereken bir hal almaya başlamıştır. Çünkü her bir şehit ailesi haklı olarak benim şehidimin de ismi verilsin dediğinde yerden göğe kadar bu uygulama içinde haklıdır ve hakkıdır.”diye konuştu.”

 

HEPSİNİN RUHU ŞAD OLSUN

Sözlerine devam eden Akbulut, şehit yakınları içinde şöyle konuştu: “Sizler aziz şehitlerimizin bizlere hatırasısınız, yadigarısınız. Dolayısıyla devletimiz ve milletimiz sizlerin kıymetinizi, değerinizi her zaman bilecek ve hiçbir zaman unutmayacaktır. Çünkü; sizler en değerli varlıklarınızı; çocuklarınızı, eşlerinizi, kardeşlerinizi, yakınlarınızı, en sevdiklerinizi bu vatan için, bu millet için feda ettiniz. Hepsinin ruhu şad olsun.” Haber Merkezi