3 AYDA BİR GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu´nun 99. Maddesi uyarınca mesleki konularda görüş oluşturmak amacıyla 3 ayda bir gerçekleştirilen Oda-Borsa Müşterek Yönetim Kurulu Toplantısı Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer Başkanlığında gerçekleştirildi.

YILLARDIR BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ SERGİLENİYOR

Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasında ortak toplantılarla sorunların tespiti ve çözümü konularında daha etkili olmayı amaçladıklarını ifade eden TSO Başkanı Varlı, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası´nın yıllardır birlik ve beraberlik örneği teşkil edecek bir uyum içinde çalışmalar yaptığını hatırlattı.

 ATACAĞIMIZ ADIMLAR ÇOK ÖNEMLİ

Trafik kazası anında ilk yardım nasıl olmalıdır? Trafik kazası anında ilk yardım nasıl olmalıdır?

Varlı, ‘Müşterek toplantılarımızda birlikte alacağımız kararlar ve atacağımız adımlarla çok daha iyi işlere imza atacağımıza inancım sonsuzdur. Burada alınacak kararların şimdiden ilimiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum´ dedi. Müşterek toplantıda ilimizin genel ekonomik durumu ve bir sonraki toplantının tarihinin belirlenmesi konuları görüşüldü. Haber: Kenan Kuzucu