İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ BAHÇESİNDE 

Cumhur ittifakını oluşturan AK Parti ve MHP´nin Kırıkkale temsilcileri bir araya geldiler. İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen buluşmaya MÜSİAD Başkanı Ahmet Çetin, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Yaman ve MHP İl Sekreteri Mustafa Narin´de eşlik etti. 

 

GÜNDEME DAİR KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ

Sohbet ortamında geçen görüşme de gündeme dair konularda ele alındı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, buluşmayla ilgili olarak yaptığı paylaşımda ‘Cumhur ittifak ortağımız MHP İl Başkanı Sayın Erdal Baloğlu ve AK Parti İl Başkanımız Sayın Mustafa Kaplan ile bir araya geldik. Kırıkkale´mizin ve ülkemizin geleceği ile ilgili istişarede bulunduk. Rabbim birliğimizi daim eylesin´ dedi.

 

Kırıkkale Belediyesi ve KTSO, sorunların çözümü için işbirliği yapacak Kırıkkale Belediyesi ve KTSO, sorunların çözümü için işbirliği yapacak

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

AK Parti İl Başkanı Kaplan “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı ve MHP İl Başkanı Sayın Erdal Baloğlu ile bir araya gelerek şehrimizin ve ülkemizin gündemini değerlendirip, cumhur İttifakı dostluğumuz üzerine hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Rabbim birlik beraberliğimizi daim kılsın.´ temennisinde bulundu.

 

DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDULAR

MHP İl Başkanı Baloğlu ise ‘Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, AK Parti il Başkanımız Sayın Mustafa Kaplan ve Müsiad İl Başkanı  Sayın Ahmet Çetin beyefendiler ile kısa bir YKS ve Gündem değerlendirmesi yaptık´ dedi. Haber: Ersin Atasayar