SİYASET 6.09.2015 17:52:41
ÇÖZÜM DEĞİL ALDATMACA

ÇÖZÜM DEĞİL ALDATMACA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer gündeme dair açıklamalar yaptı. Göçer yaptığı açıklamada, “Ülkemizde son dönemlerde yaşananlar, çözüm süreci denen ihanet sürecinin bir aldatmacadan ibaret

MİLLET BU SEFER 1 KASIM´DA SİZE HADDİNİZİ BİLDİRECEKTİR

Çözümle birlikte “artık dağlarda piknik yapılıyor” diyenlerin şehirleri nasıl da PKK´ya terk ettiği acı bir şekilde görülmekte olduğunu belirten MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer gündeme dair açıklamalar yaptı. Göçer, “ Önceden askerimiz şerefiyle ve onuruyla dağda şehadet şerbetini içerdi, şimdi terör şehir merkezine inmiş hain pusularla askerimizi ailesinin yanında şehit ediyorlar. Yıllardır çözüm masalını anlatanlar, Türkiye´yi terör örgütünün haince saldırılarına karşı savunmasız, aciz konumda bırakmışlardır. Bugüne kadar terör örgütleriyle mücadele yerine müzakereyi ön plana alanlar, PKK terör örgütünün asayiş birimleri kurulmasına izin verenler, PKK terör örgütünün mahkeme kurmasına izin verenler, askerin operasyon yapma yetkisini almak suretiyle operasyon yapmamaları talimatları verenler,  millet sizi gördü artık.  Milleti aldatıp kandırmakta, millete yalanı pazarlamakta çok mahirsiniz, ama millet bu sefer 1 Kasım´da size haddinizi bildirecektir. Makamınızın elden gitmesini, koltuğunuzun altınızdan kayıp gitmesini görüyor ve sancısını derinden yaşıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

 

YOLSUZLUKLARIN ÜZERİNE GİDİLMELİ DEDİK

Milliyetçi Hareket Partisi olarak her daim halkın ve Hakk´ın yanında dik duruşlarından taviz vermediklerini söyleyen Göçer, “Yolsuzlukların üzerine gidilmeli dedik “Olmaz” dediniz. Çözüm süreci denilen bölünme süreci bitirilmeli dedik “Olmaz” dediniz. Cumhurbaşkanı anayasal çizgilerde hareket etmeli dedik “Olmaz” dediniz. Üniter yapı korunmalı dedik “Olmaz” dediniz. Bu maddelerden hangisi zorunuza gitti, neresi ağarınıza gitti de kabul etmediniz. Milliyetçi Hareket Partisinin dört maddelik talebini reddedenler, PKK´nın ve HDP´nin Oslo´da, Dolmabahçe´de on maddelik teklifini şartsız kabul etmişlerdir” şeklinde konuştu.

 

HER DAİM ONLARIN KARŞISINDA OLACAĞIZ

Göçer yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak bölünme sürecini kim, nerede, kimlerle yönetiyorsa her daim onların karşısında olacağız. Komplo teorileri üreterek akıl fukaralıklarını her zaman gösteren zavallılar Milliyetçi Hareket Partisinin milletinin yanında duruşunu hazmedemediler. Milliyetçi Hareket Partisi ülke ve millet menfaatini koltuk sevdasına değişecek bir parti değildir. Allah şahit ki bu süreçte sizleri utandıracak birşey yapmadık. Başınız dik olsun. Hırızlığa “hayır” dedik. Yolsuzluğa “hayır” dedik. Çözüm süreci denen ihanet sürecine “hayır”dedik. Milliyetçi Hareket Partisinin her ne şartta olursa olsun bölücü ve onların oyunlarına hizmet edenlerle bir araya gelmez, gelmeyecektir”

 

MİLLETİN MENFAATİNE OLACAK NE YAPTINIZ

Göçer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “ Necip Türk milleti bu topraklar üzerinde oynanan oyunların artık farkına varmıştır ve 1 Kasım´da şiddetli tokadını vuracaktır inşallah. İktidar hayali kuranlara diyorum ki; 7 Haziran´dan bu yana milletin menfaatine olacak ne yaptınızda iktidar rüyaları görüyorsunuz? Anadolu´nun her tarafından şehit haberleri gelmesi mi sizi heveslendirdi?  Yoksa doların 3 TL olması mı? Soruyorum size yalancılıkta üstad olmuş kıytırıklar. 7 Haziran´dan bu tarafa milletin menfaatine olacak ne yaptınız?  Bizim inancımız odur ki; yalancılıkta sınır tanımayanlara, her türlü fitne ve fesat ateşini yakanlara, toplumu birbirine düşürenlere, PKK ve HDP ile kol kola girip hükümet kuranlara, tüğü bitmemiş yetimin hakkını ihalelerde peşkeş çekenlere, büyük Türk milleti 1 Kasım´da Osmanlı tokadını vuracaktır. Çünkü artık bu necip millete yapılanlar gayretullaha dokunma derecesine gelmiştir. Allah´ın izniyle 1 Kasım´da Türk milleti hırsızlara, soysuzlara, hainlere ve dahi kıytırıklara gerektiği dersi verecektir” diye konuştu. 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024