İçişleri Bakanlığının Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığına getirilen Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ile Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokul Müdürü Selçuk Doğuş´un atanmaları nedeniyle veda yemeği düzenlendi. 

 

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer tarafından düzenlenen veda yemeğine; Vali Sezer´in yanı sıra Mühimmat ve Garnizon Komutan Vekili Bk.Alb.İsmail Coşkun, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Ramazan Akbal,  Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Baro Başkanı Av. Erol Çakır, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Eray Temizkan, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, Polis Meslek Yüksekokul Müdürü Selçuk Doğuş, siyasi parti temsilcileri ve eşleri katıldı. 

 

BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATTI

Vali Yunus Sezer, Kırıkkale´de yaptıkları başarılı çalışmaları nedeniyle İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve Polis Meslek Yüksekokul Müdürü Selçuk Doğuş´a teşekkür ederek kendilerini başarı belgesi ile ödüllendirdi. Çorumlu ve Doğuş´un yeni görevlerinde başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını belirten Vali Sezer, aileleri ile birlikte yeni görev yerlerinde huzurlu ve mutlu bir yaşam temennisinde bulundu. İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve Polis Meslek Yüksekokul Müdürü Selçuk Doğuş ise yemekte yaptıkları konuşmada, kendilerine her zaman destek veren Vali Sezer´e teşekkür ederek, Kırıkkale´de görev yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeğinin ardından Vali Sezer, günün anısına Çorumlu ve Doğuş´a hediye takdiminde bulundu. Haber Merkezi

Tüpraş, 23 Nisan’ı çocuk şenliği ile kutladı Tüpraş, 23 Nisan’ı çocuk şenliği ile kutladı