Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla


Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, yeni eğitim ve öğretim yılının açılışı münasebetiyle bir açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Vurgun, 'Her öğrencinin zihin dünyası, yapısı, kabiliyeti, becerisi farklıdır. Bizler çocuklarımıza düşünmeyi, sorgulamayı, muhakeme ve mukayese etmeyi öğretmeliyiz. İnsanı, bitkiyi, hayvanı, zamanı, mekanı; çağımızı, dünyayı; yeryüzünü, gökyüzünü okumasını öğretmeliyiz. Ahlaklı olmayı, dürüst olmayı, adil olmayı öğretmeliyiz. İncitmemeyi, merhameti, sevgiyi, saygıyı öğretmeliyiz. Ne olursa olsun haksızlığa karşı gelmeyi, kim olursa olsun mazlumdan yana olmayı öğretmeliyiz”  diye konuştu.

 

Vurgun, “Gerçek kazanç ve birikimin çoğunluk, para, makam, şan, şöhret, beğeni, alkış olmadığını öğretmeliyiz. İşinde, mesleğinde, görevinde ehil olmasını öğretmeliyiz. İyi insan olmanın yolunun insanlığa faydalı işler yapmaktan geçtiğini öğretmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize zihin açıklığı, öğretmenlerimize de görevlerinde başarılar diliyorum' dedi. Haber: Emel Selci