EVLATLARIMIZ EĞİTİMCİLERE EMANET

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ilçeye bağlı okul müdürleri ile bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Taşkın ve AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol´unda aralarında bulunduğu toplantı da Başkan Sungur, okul müdürlerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Sungur, büyük Türkiye´yi omuzlarında taşıyacak nesiller için neler yapılması gerektiğini görüşmek için bir araya geldiklerini belirterek, “Birlikte yaptıklarımızı, yapacaklarımızı istişare etmek için bir araya geldik. Çünkü en değerli varlıklarımız evlatlarımız siz eğitimcilerimize emanet”

 

GENÇLERİMİZE YATIRIM

Kırıkkale’de vahim tablo! Boşanma hızı artıyor! Kırıkkale’de vahim tablo! Boşanma hızı artıyor!

“Onları, yetiştirip geleceğe hazırlayacak olan sizlersiniz ve çocuklarımız sizlerin elinde şekilleniyor. Yahşihan Belediyesi olarak vazifemiz sadece yol, kaldırım ve park yapmak değil. Aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yatırım yapmak. Bu güne kadar düşünebildiğimiz birçok projeyi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin eğitim gördüğü okulları ve geleceğe hazırlanması noktasında neler yapabiliriz bunun arayışı ve çalışması içerisindeyiz” diye konuştu.

 

GELECEĞİMİZİN EMANETİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Taşkın ise yeni neslin milli şuur içinde yetişmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Geleceğimizin emaneti olan evlatlarımızın yetiştirildiği kurumların yöneticileri olarak görev yapıyoruz. Bulunduğumuz süreç içerisinde değerlerine ve ülkesine sahip çıkan bireyler yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Bizler çocuklarımızın geleceği ile ilgili projeler üretip adım atan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile çalışıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.