SOHBET ETME FIRSATI BULDULAR

CHP Balışeyh İl Genel Meclis Üyesi adayı Sedat Akbulut, Selçuk Zengin ve Hacı Zengin´in daveti üzerine Yenişehir´deki Zengin Döner´e giden CHP´liler hem yemek yeme fırsatı hem de sohbet etme fırsatı buldular. Gündeme dair konuların görüşüldüğü Zengin Döner´de siyaset ve memleket meseleleri görüşüldü.

 

DAVETİ GERİ ÇEVİRMEDİLER

CHP´li Özgür Özel, Bülent Tezcan ve beraberindekiler Zengin Döner´e teşekkür ederek, “Kırıkkale´de İl Başkanlığımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla programa katıldık. Sağ olsunlar Kırıkkale halkı bizi çok iyi karşıladı. Program sonrası ise Sedat Akbulut, Selçuk Zengin ve Hacı Zengin bizi yerlerine davet ettiler. Güzel bir mekanda yemek yiyerek, arkadaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. Kendilerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor

 

DOSYA CHP´Lİ VEKİLLERE SUNULDU

Yemek sonrası Sedat Akbulut, Selçuk Zengin ve Hacı Zengin, Balışeyh´te uygulanan arazi anlaşmazlığı üzerine hazırlanan dosyayı CHP´lilere sundular. CHP´liler ise konu ile yakından alakadar olacaklarını ve konuyu TBMM´ne taşıyacaklarının sözünü verdiler. Zengin Döner´e CHP´li Özgür Özel, Bülent Tezcan´ın yanı sıra Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Ordu Milletvekili Seyit Torun, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşan ve Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ katıldı.