“Türkiye´nin sınırlarında ve çevresinde Batılı ülkelerin ülkemize karşı jeostratejik ve jeopolitik planlarının her geçen gün daha da su yüzüne çıktığı şu günlerde; CHP, belediyelerine hangi HDP´lileri atayacağını görüşmektedir´ tespitinde bulunan MHP´li Öztürk, “Milletimizin ihtiyaç ve beklentilerini duymaktan uzak CHP yöneticileri, tarihi Atatürk´ün partisini başka partilerin düşkünlerine ve HDP´nin sözcülüğüne muhtaç hale düşürmüştür. Adına ve amblemine bağlı, vatansever tabanına rağmen, CHP´yi idare edenler cezaevindeki HDP´lilerin yokluğunu aratmayan çıkışlarıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kemiklerini sızlatmaktadır.” dedi. 

 

Kırıkkale’de Ahmet Önal izdihamı! Kırıkkale’de Ahmet Önal izdihamı!

Kendilerine miras bırakılan CHP ile şimdiki CHP´nin hiçbir benzerliği kalmadığını açıklayan Öztürk; “CHP´nin parti amblemlerinde bulunan ve bir nevi ata yadigarı olan altı ok´un içini dâhi boşaltmaktan çekinmediklerini görüyoruz. Altı oktaki milliyetçilik ilkesinin dâhi içinin boşatılmasını Kırıkkale´deki CHP´lilerin dikkatine özellikle sunmak isteriz. Bu bakımdan kendi siyasal tarihi misyonlarına zarar verenleri, kendi partilileri de affetmeyecektir. Türkiye´nin ihtiyacı olan milli birlik ve beraberlikte yer almayan; CHP ve onun sütre gerisindeki paydaşı HDP-Kandil´i bu millet görmekte, değerlendirmesini yapmaktadır. Önümüzdeki günlerde dikkatlice bakınız CHP´li belediyelere hangi HDP´liler atanacaktır.” dedi.

 

Gerek Doğu Akdeniz, gerekse Suriye ve Kuzey Irak´taki gelişmeleri hatırlatan MHP´li Öztürk; “İçinden geçmekte olduğumuz kritik günlerde son derece uyanık olmalıyız. MHP bu bilinç ve hassasiyetle siyasetini yürütmektedir. MHP milletinin yanında adeta vatanına göğsünü siper etmiştir. Cumhur İttifakı´na olan güçlü desteğimizden; başta tüm terör unsurları ve Güçlü Türkiye´den rahatsızlık duyan Batılı ülkeler rahatsızlık duymaktadır.” diyerek, Türkiye´nin huzur ve güvenin Cumhur İttifakı´nın da önceliği olduğunu savundu.