AHMET ÖNAL´I BİZE GÖNDERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Özgür Özel, partisinin Kırıkkale Hacılar belde binasının açılış törenine katıldı. Hacılar beldesinde büyük bir coşku ile karşılanan Grup Başkan Vekili Özgür Özel  partililere seslenerek “Seçildiği günden beri arı gibi çalışan her fırsatta Kırıkkale´nin sorunlarını dile getiren Ahmet Önal´ı bize yolladığınız için teşekkür ederim. İlk geldiğinde Ahmet´in gözünde kumaşında dürüst ve başarılı bir siyasetçi görmüştüm. Baktım yanında da Onur başkan gibi gencecik bir yol arkadaşı var. Bütün İlçe başkanları ve ekip şahane o gün seçimi kazandığımızı söylemiştim, sizlerde yüzümüzü kara çıkarmadınız. Helal olsun sizlere”

 

SEÇİMLERE HEP BERABER GİRECEĞİZ

Özel konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ittifakımızın üzerine titremektedir. Kimse ama kimse endişe etmesin ki ne ittifakta ne partide hiçbir sorun yaşamadan önümüzdeki seçimlere hep beraber gireceğiz. Türkiye´yi yeniden demokrasiyle, barışla, kardeşlikle; Türkiye´yi yeniden varlıkla; Türkiye´yi Atatürk´ün gösterdiği gelişmiş ülkelerin seviyesine ulaştırmakla hepimiz mükellefiz. O güne kadar hep beraber, omuz omuza, yürek yüreğe çalışmak, gayret göstermek hepimizin sorumluluğunda. Bugün ana muhalefet partisi olarak yapıcı siyaset yapıyoruz. Gördüğümüz yanlışları söylüyoruz.

 

BÜTÜN HER ŞEYİ TEK BAŞINA BELİRLİYOR

Bakın Türkiye´de bir göçmen meselesi, bir Suriyeliler meselesi ve şimdiki süreçte Afgan mülteciler, sığınmacılar meselesi var. Maalesef ülkenin demokratik geleneklerini terk etmiş. Eskiden ülke adına müzakere olurken mutlaka yanında Dışişleri´nden temsilcilerin olduğu, kayıtların tutulduğu, geleceğe bunların hafıza olarak nakşedildiği önemli toplantılar olurdu. Şimdi birisi, ‘Ülkeyi şirket gibi yöneteceğim´ diyen birisi, bütün her şeyi tek başına belirliyor. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak kesinlikle zavallı göçmene karşı değiliz. Biz göçmen yaratan politikalara karşıyız, göçmen yaratan politikacılara karşıyız. Bu politikaların ve politikacıların hatalarını söylemek, doğru yolu göstermek de Cumhuriyet Halk Partisi´nin boynunun borcudur.

 

BİZ GELDİĞİMİZDE, İLK İŞ ESAD´LA BARIŞI SAĞLAYIP…

Suriye´de ortalık karıştı, 4,6 milyon Suriyeli Türkiye´ye ulaştı. Biz geldiğimizde ilk iş, Esad´la oturup, barışı sağlayıp, -zaten o da mecbur, o da ona yakın dönüp Avrupa´ya ‘Bu insanlar Türkiye´de yıllardır durdu; Birleşmiş Milletler´in sorumluluğu var, Avrupa Birliği´nin sorumluluğu var; bu insanlar Suriye´ye gidecek, gittiği yerdeki şartları hep birlikte sağlayacaksınız´ deyip- Suriyelileri memleketlerine davul zurna çala çala, hepsini teker teker memleketlerine göndereceğiz.

 

Kimse dipçikle değil, iterek kakarak değil, zorlayarak değil, Atatürk´ten kalan akıllı dış politikayla en kısa zamanda ülkelerine yollayacağız. Bizim açımız bize, bizim işsizimiz bize, bizim yoksulumuz bize yeter. O yüzden evli evine, yerli yerine, köylü köyüne, evli evine… Cumhuriyet Halk Partisi gelecek, Suriye´yle anlaşmayı, Esad´la anlaşmayı yapacak; dünyadan gerekli desteği zaten alacak; Suriyeliler, memleketlerine güle oynaya gidecekler. Bunun sözünü veriyoruz.

Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı! Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı!

 

3600 EK GÖSTREGE VE UCUZ MAZOT SÖZLERİNİ TUTUCAĞIZ

CHP gelince memurun 3600 ek göstergesinin sözünü tutacak. Başta polis, bütün memurların. CHP gelince -ucuz mazot vereceklerdi, yeşil mazot; yalan oldu- ÖTV´siz KDV´siz mazotu bütün çiftçilerimize dağıtacak. CHP gelince ürün bazında desteklemeleri yapacak. CHP gelince süt üreticisine, hayvancılıkla geçinene verilen bütün sözleri tutacak. CHP gelince esnafın yüzünü güldürecek; ne varsa, ne destek varsa verecek. Bir kereye mahsus esnafın ticari kartlarını, vatandaşın kredi kartını, bunların faizlerini silecek; ana parayı 24, 36, 48 aya bölecek. CHP gelecek yüzler gülecek”

 

ÖZGÜL ÖZEL BİZLERİ HİÇ BİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADI

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ise, “2018 yılında erken seçim kararı alındığında benim seçim büromu açmaya sayın Özgür Özel gelmişti. Demişti ki Kırıkkale´den bir milletvekili çıkaracağız. Kırıkkale´den bir tane milletvekili çıkardık. Hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadı. Gönlü ve kalbi Kırıkkale´de. Kendimi Hacılar´da çok rahat hissediyorum. Gittiğim her yerde bana sahip çıkıyorsunuz, bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Bende elimden geldiği kadar sizlerin sorunlarını dile getiriyorum. Bugün Hacılar Belde Binasının açılışını yapıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederim”  dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardında Özgür Özel, CHP Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, İl Başkanı Av. Onur Yüksel Bozdağ, Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık ve partililer, Hacılar belde binasının açılışını gerçekleştirdi. Haber: Kenan Kuzucu