GÜNCEL 25.03.2018 16:01:58
Çetin´e veda yemeği düzenlendi

Çetin´e veda yemeği düzenlendi

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin´in Manisa´ya tayini çıkması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

4 YIL ÖNCE BURADA GÖREVE BAŞLAMIŞTIM

Kentte bir dinlenme tesisindeki restoranda düzenlenen veda yemeğinde konuşan Çetin, müdürlük süresi boyunca mesai arkadaşlarıyla birlikte çok güzel hizmetlerde bulunmak için büyük çaba gösterdiklerini söyledi. Kendisinden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine gelen Yusuf Tüfekçi´ye gönül huzuru ile görevini teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çetin, “Görevi kendisine devrettiğim genç kardeşim, değerli Müdürümüz Yusuf Tüfekçi´ye hoş geldiniz diliyorum. Kendileri aramızda olmayı arzu ettiklerinden dolayı büyük bir incelik göstermiş oldular. 4 yıl önce burada göreve başlamıştım. 4 yıl içinde çok şükür hep beraber güzel şeyler yapmaya çalıştık. Devletimizin hizmetleri devamlılık gerektirir. O yüzden Kırıkkale´de bundan sonra yapılacak işleri sayın müdürümüz devralmış oldu. Kendisine kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun temennisinde bulunmak istiyorum. Sizler mesai arkadaşlarım olarak bizlere vermiş olduğunuz desteğin aynısını müdürümüze de yapacağınızdan hiç şüphem yok. Burada bugün alnımız ak, vicdanımız rahat bir şekilde kendi talebimiz doğrultusunda büyük illerimizden birine atanmamız dolayısıyla ayrılma durumundayız. Tüm mesai arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini diliyor ve gönüllerince iyi bir gelecek, sağlık, mutluluk ve başarılar temenni ediyorum.” dedi.

- “Eğitimde bir basamak daha ileri çıkmanın gayreti içinde olacağız”

 

BUGÜN ANLAMLI VE GÜZEL BİR GÜN OLDU.

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanarak görevine başlayan Yusuf Tüfekçi´de eğitim camiasından çok sayıda yönetici ile bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Kentte eğitim adına hep birlikte önemli adımlar atacaklarını kaydeden Tüfekçi, “Bugün anlamlı ve güzel bir gün oldu. Çünkü biz yeni bir göreve, yeni bir mesaiye, yeni bir güne hayırlı bir şekilde başladığımızı düşünüyorum. Rabbim, hem bizlere hem de aramızdan ayrılan müdürümüze bundan sonraki hizmetlerinde yardımcısı olsun. Allah yolunu bahtını açık etsin. İnşallah ilerleyen zaman içerisinde göreceksiniz güzel şeyler yapacağız. Müdürümüzün güzel hizmetler yaptığını öğrendik. Biz burada sadece hizmet bayrağını aldık ve ileriye taşıyacağız. Müdürümüzün ve yapmış olduğu hizmetlerin üstüne koyarak ve onu hayırla yad ederek devam edeceğiz. Karşımızda güzel bir ekip var. Kentin eğitimde bir basamak daha ileri çıkmanın gayreti içinde olacağız.” ifadeleri kullandı.

 

 

YOĞUN KATILIM

Düzenlenen yemeğin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi Çetin´e, Halk Eğitim Merkezi görevlileri tarafından tasarımı yapılan yaprak üzerine altın işlemeli tablo hediye etti.

İkili sohbet ve görüşmeler ile hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından düzenlenen program son buldu.Programa, kent genelinde görev yapan kurum ve okul yöneticilerinin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli da katıldı.


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024