DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de İçişleri Bakanlığı´nın genelge kapsamında uyguladığı ‘Dinamik denetim süreci´ sıklaştırılarak devam ediyor. Bu kapsamda Kırıkkale Belediyesi zabıta ekipleri tarafından covid-19 salgınıyla mücadeleyi dikkat çeken ekipleri maske-mesafe ve hijyen konularında hatırlatmalarda bulunuyor.

 

HEDEF VAKA SAYILARINI DÜŞÜRMEK

KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 21 NİSAN 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 21 NİSAN 2024

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile ülke genelinde kontrollü normalleşme döneminde yeni Dinamik Denetim Modeli sürecinin başladığını anımsattı. Saygılı, 'Dinamik Denetim Modeli' süreci kapsamında belediye olarak ekiplerimizle birlikte daime sahadayız. Şehrimizde vaka sayılarının düşmesi amacıyla elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz” dedi.

 

TEMİZLİK, MASKE, MESAFE

Esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulunan ekipler, vatandaşların rehavete kapılmaması noktasında sıklıkla uyarı yapıyor.  Ekipler, vatandaş ve esnaflara, işletmelere normalleşme döneminde daha da büyük önem arz eden tedbir kurallarıyla ilgili denetimleri hakkında uyarıyor.  Ekipler, “Esnaflarımızın tedbirlere uyup uymadığını kontrol ettik. Gerekli uyarılarda bulunduk. Temizlik, maske, mesafe ve tüm kurallara uyarak inşallah hep birlikte tam normalleşmeye geçeriz. Bu hepimizin elinde” ifadesine yer verdiler. Haber: Kenan Kuzucu