Başarılı öğrencilere yüzde 100´e varan burs imkânı sağlayan Güleç ABC Okullarında bursluluk sınavı hafta sonu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Güleç ABC İlkokulu ve Ortaokulu, Güleç ABC Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olmak üzere 5 binden fazla katılım gerçekleştiği sınavda öğrenciler derece yapılabilmek için ter döktü.

Kırıkkale Demir Çelik Fabrikası personel alacak Kırıkkale Demir Çelik Fabrikası personel alacak

 

AYRICALIKLI EĞİTİM

3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen bursluluk sınavı Güleç ABC Okulları kampüslerinde eş zamanlı olarak 16 seansta uygulandı. Güleç ABC Okulları, bursluluk sınavı ile başarıyı destekliyor. 5 binden fazla öğrenci Güleç ABC Okullarında ayrıcalıklı eğitimiyle tanışmak için sınava katıldı. Sınava, veliler de yoğun ilgi gösterdi. Dileyen veliler sınav süresince konferans salonlarında gerçekleşen okul tanıtım sunumlarına katıldı.

 

HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN KOŞUN

Güleç ABC Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, bursluluk sınavına yapılan rekor başvurudan memnun olduklarını belirtirken, “Akademik başarısını önemseyen, dünya standartlarında eğitim almak isteyen, burs benim hakkım diyen öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. ABC Ailesi olarak bizler yarışmacı ruhun eğitim de çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Başarıyı yakalamanın temel sırrının hayal etmek olduğunu ve bu hayallerin peşinden koşmak gerektiğini de çok iyi biliyoruz”

 

TÜRKİYE DERECELERİ ALDIK

“ABC Bursluluk Sınavı, her yıl kendi seviyesini ölçmek isteyen ve bunu yaparken güzel ödülleri hedefleyen bütün öğrencilere kapılarını açıyor. Her alanda çalışma yapıyoruz. Öğrencinin sosyal hayatı, beceresi, akademik başarısı, manevi eğitimi gibi alanlarda eğitim vermeye çalışıyoruz. Eğitim kadromuzu önemle seçiyoruz, çünkü öğrencilerimize en iyi eğitimi vermeye çalışıyoruz. Okullarımızdan Türkiye dereceleri çıkarttır. Spor dallarında Türkiye dereceleri aldık” diye konuştu. Haber: Emel Selci