ŞİMŞEKLER BAŞARI İÇİN MÜCADELE EDECEK

Türkiye Futbol Federasyonu 2021-2022 sezonunda geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda 3. Lig´de mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, hazırlık çalışmalarına başladı. Yeni transferleriyle birlikte hareketlenen şimşekler, teknik heyet ile birlikte başarı için mücadele edecek.

 

TRANSFERLER SAHADA BULUŞTU

Geçtiğimiz yıl Türkiye Futbol Federasyonu misli.com 3. Lig´de mücadele eden ve kümede kalarak yeni sezonda da kaldığı yerden devam edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Teknik Direktör Nihat Baran´ın eşliğinde çalışmalarına başladı. Fikret Karabudak Stadyumu´nda yeşil zeminle buluşan futbolcular, teknik hoca Baran´ın taktik çalışmalarını dikkatle dinleyerek uygulamaya çalıştı.

 

İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ

KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 08 NİSAN 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 08 NİSAN 2024

Yeni sezon için iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade eden Baran, “İnşallah bizlere güvenen şehrimizi ve taraftarlarımızı bu sezonda mahcup etmeyeceğiz. Lige güzel şekilde hazırlanıyoruz. Takıma yaptığımız yeni transferlerle birlikte daha iyi bir noktaya geleceğimizi düşünüyorum. Futbolcularımız birbirlerine alışmaya başlıyor ve birbirlerini tanıma fırsatı buluyor. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız şanssızlığın bu yıl bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Kulüp başkanı Veli Uça ise, “Haydi bismillah diyerek takımımız 2021-2022 sezonu tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Tüm oyunculara kazasız belasız sakatlıksız bir sezon diliyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin. Gencinden yaşlısına bizlere inanan herkesi mahcup etmemek için sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Geçtiğimiz yıl elimizden gelen performansı sergiledik ama pandeminin çok büyük olumsuz etkisiyle karşı karşıya kaldık. İnşallah bu sezon farklı bir takım olacağız” şeklinde konuştu. Haber: Kenan Kuzucu