Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın Sahne Sırası Sende sloganı ile başlattığı Türk Sanat Müziği yarışmaları Bölge Finalleri 9-10 Nisan tarihleri arasında Kayseri´de düzenlendi.

Kırıkkalegücü’nün rakibinde durum karışık! Maç öncesi para topluyor! Kırıkkalegücü’nün rakibinde durum karışık! Maç öncesi para topluyor!

 

BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

18 – 23 Yaş Solo Kız/Erkek, 24 – 29 Yaş Solo Kız/Erkek 18 – 29 Yaş Özgün Yorumlama kategorileri olmak üzere üç kategoride düzenlenen yarışmalarda 18 – 23 Yaş Solo Erkek kategorisinde yarışan ilimiz yarışmacısı Sinan Apaydın Bölge birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.  Sinan Apaydın mayıs ayında Ankara´da düzenlenecek olan final müsabakalarına katılacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir Kayseri´de düzenlenen müsabaka sonucu final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Sinan Apaydın´ı tebrik etti. Özdemir yapmış olduğu açıklamada Kayseri´de yakalanan başarının mutluluk verici olduğunu belirtti ve mayıs ayında düzenlenecek finallerde de başarı dileğinde bulundu. Haber: Emel Selci