Kaletepe Yılmaz´a Kucak Açtı

 

İYİ Parti, CHP ve DP´nin ortak çatı adayı Mahir Yılmaz, Kırıkkale halkının desteği ile 31 Mart´ta Belediye´yi alacaklarını söyleyerek, “El ele, kol kola, omuz omuza vererek yolumuza devam edeceğiz ve 31 Mart´ta kazanan Kırıkkale olacak” dedi.

 

TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR

İYİ Parti, CHP ve Demokrat Parti´nin ittifak adayı olan Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz´ın, 31 Mart yerel seçim çalışmalarında mahalle toplantıları devam ediyor. Şimdiye kadar yaptığı toplantılarda mekânlar tıklım tıklım dolarken, bugün Kaletepe Mahallesinde yaptığı açık hava toplantısı miting gibi bir gövde gösterisine dönüştü.

Kırıkkaleli öğrenciler İtalya’da eğitim aldı Kırıkkaleli öğrenciler İtalya’da eğitim aldı

 

KAZANAN KIRIKKALE OLACAK

Mahallede toplantı alanına girişte büyük tezahüratlarla ve toplantı alanına asılan pankartla karşılanan Başkan Yılmaz´ın mutluluğu yüzünden belli oluyordu. ‘El ele, kol kola, omuz omuza´ ve ‘Başkan Mahir´ diye slogan atan Kaletepe halkı, 31 Mart´ta kazananın Kırıkkale olacağını söyledi. Başkan Adayı Yılmaz, “Bize bu kutlu görevi layık gören herkese teşekkür ederim. Her seçimde size gönül dostlarım diye hitap ediyorum. Sizler beni hiç yalnız bırakmadınız. Sizlerin başımın üzerinde yeri var” dedi.

 

“BAŞKAN MAHİR” SLOGANLARI ATILDI

Daha sonra Keskinliler Derneğini ziyaret eden Başkan Adayı Mahir Yılmaz, dernek yöneticileri ve üyeleri ile görüştü. Bilgi alışverişinde bulunan Yılmaz, Keskinlilerin kendisine gösterdiği büyük teveccühten ötürü teşekkür etti. Ziyaretin ardından Keskinlilerde kortej yürüyüşü eşliğinde Mahir Yılmaz´ın seçim bürosunu ziyaret etti. Büyük kalabalığın yer aldığı kortej yürüyüşünde, “Başkan Mahir” sloganları atıldı.

 

HER BÖLGE İNSANINA KUCAK AÇACAĞIZ

Kırıkkale´nin her kesim insanından kendisine büyük teveccüh gösterildiğini ve bu sevgiye layık olmaya çalıştığını dile getiren Yılmaz, 31 Mart´ta Kırıkkale´de güneş doğacağını söyledi. Toplumun her kesimini kucakladığını ve başkaları gibi ayrım yapmadıklarını belirten Yılmaz, “İnşallah 31 Mart´ta Kırıkkale Belediyesi´nde güneş doğacak. Karanlıklar aydınlanacak. Her bölge insanına kucak açacağız. Başkaları gibi ayrım yapmayacağız” dedi. Haber Merkezi