BİŞKİN´DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA HEDİYE

 

Kırıkkale´de faaliyet gösteren Bişkin Sıemens Deneyim Mağazası İşletme Sahibi Jale ve Hasan Hüseyin Bişkin, Korona virüs mücadelesinde gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarına buzdolabı, çay seti ve saat hediye ettiler.

 

FEDAKAR İNSANLAR 

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Radyoloji Bölümü´ne hediye edilen buzdolabı, çay setti ve saatler sosyal mesafe çerçevesinde acil servis önünde verildi. Hediye verildiğini gören vatandaşlar, zor günlerde yardımsever insanların sayılarının her gecen gün artmasının sevindirici olduğunu beyan ettiler. İlde faaliyet gösteren Bişkin Sıemens Deneyim Mağazası İşletme Sahibi Jale ve Hasan Hüseyin Bişkin,  Korona virüsü ile mücadelede ön saftaki sağlıkçıların her zaman motivasyonlarının yüksek tutulması gerektiğini söylediler. 

 

YORGUNLUKLARI BELLİ OLUYOR

Sağlık çalışanlarının ailesinden, çocuklarından ayrı kalarak başka canlar kurtarmak için fedakarca çalışmaya devam ettiklerini beyan eden Jale Bişkin, 'Gece gündüz demeden görev yapan sağlık çalışanlarının çocuklarına duyduğu özlem yüzlerine yansıyan hüzünden, yorgunlukları da maskenin izinden belli oluyor. Onlar bizim için var güçleriyle çalışıyorlar. Yeri geliyor ölümle mücadele ediyorlar. Yeri geliyor, canlarını veriyorlar. Bizim yaptıklarımız az bile” dedi. 

 

ÖNEMLİ ROL OYNUYORLAR

Yahşihan’da nüfus müdürlüğü Pazar günü açık olacak Yahşihan’da nüfus müdürlüğü Pazar günü açık olacak

İşletme sahiplerinden Hasan Hüseyin Bişkin de, 'Toplum sağlığı için her dönem özveriyle çalışan sağlık çalışanlarından radyoloji teknisyenleri korona virüsü salgını ile mücadelede üstlendikleri görevle önemli rol oynuyorlar. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Radyoloji Bölümünde buzdolabı ihtiyacı olduğunu duydum. Bu duruma kayırsız kalmadım. Eşimle birlikte bir buzdolabı hediye ettik. Bunun yanında çay içerek günün yorgunluğunu atmaları için çay seti hediye ettik. Ayrıca çalışanlara  Sıemens marka saat hediye ettik. Bundan sonrada elimizden geldiği kadar yardım etmeye devam edeceğiz'

 

EVDE KALIN 

Katkılarından dolayı Jale ve Hasan Hüseyin Bişkin çiftine teşekkür eden Radyoloji Teknisyeni Süheyla Göçer, 'Hayırsever insanlar bizleri yalnız bırakmıyorlar. Her zaman biz sağlık çalışanlarına destek veriyorlar. Bu mücadeleyi hep beraber atlatacağız. Tek isteğimiz vatandaşlarımızın kurallara uyması ve evde kalmalarıdır. Biz vatandaşlarımız için varız” şeklinde konuştu. Haber: Ahmet Ünal