Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kurum ziyaretlerini devam ettiren Akçay ve Adaylar kurumların çalışmaları ve yaşanan sıkıntıları hakkında bilgi aldılar.  İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Abdullah Öztürk seçim çalışmaları kapsamında kurum ziyaretlerine devam ediyor. Akçay ve adaylar sırasıyla Adliye binası, Tarım İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Kırıkkale Üniversitesi ve Tıp Fakültesi Dekanlığı, Devlet Su İşleri, Karayolları Şube Şefliği, İş-Kur İl Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerini gezerek Kurum Müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

 

YEŞİL VADİ PROJESİ İÇİN BÜYÜK ADIM

Kırıkkale Üniversitesi ve Tıp Fakültesi Dekanlığı ziyareti sonrası Devlet Su İşleri (DSİ) Kırıkkale Şube Müdürlüğünü ziyaret eden İl Başkanı Akçay ve Milletvekili Adayları DSİ Şube Müdürü Osman Çiçekdağ ile görüşerek barajlar ve göletler hakkında bilgi aldılar. Çiçekdağ, yıllardır konuşulan fakat bir türlü faaliyete geçmeyen Yeşil Vadi Projesinin faaliyete geçmesi için Kızılırmak´ın tahkimat ve ıslah çalışmalarına Kasım Aralık ayı gibi başlanacağının müjdesini verdi.

 

Önal’dan Kırıkkalegücü maçına davet Önal’dan Kırıkkalegücü maçına davet

ATALAY´A TEŞEKKÜR

Ziyaretler sonrası bir değerlendirme yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Kırıkkale´de büyük adımların atıldığının altını çizdi. Akçay özellikle yeni yapılan Valilik Binasının ve Adalet Sarayının Şehir Merkezinde yeni bir görüntü oluşturacağını ve merkezin çehresinin değişeceğini söyledi. Bu hizmetlerin Kırıkkale´ye kazandırılmasında yapımında emeği geçen başta eski Başbakan Yardımcısı ve Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay olmak üzere Milletvekillerine ve Kırıkkale bürokrasisine teşekkür etti.